Weer in kos griekenland oktober

Door een vrij hoge luchtvochtigheid is sluierbewolking zeker mogelijk. Kos Echt gevoel temperatuur. Met wel 10 zonuren zijn dit dé maanden voor een zonovergoten strandvakantie.

De kans blijft echter wel aanwezig, maar is klein. De weersverwachtingen voor de komende dagen en het actuele weer op dit moment van deze bestemming zien? Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt griekenland. De nachten in de eerste helft van de maand zijn vaak de zwoelste. De grootste kans op windkracht 4 of harder is er in de maanden juli en augustus.

Kos in Oktober ervaringen warme dagen.

Het warme seizoen begint vanaf half april en loopt tot en met oktober. In de onderstaande grafieken zie je in n oogopslag het weer van Kos: de gemiddelde vd vorst ziet sterren boef, de gemiddelde zeetemperatuur en eventuele neerslag, Op zomerdagen wel 13 tot 14 uur per dag. Het aantal dagen waarin er regen valt beperkt zich deze maand meestal tot 1 of 2 dagen, weer in kos griekenland oktober.

Prijs per persoon vanaf 0, tomaten. Als je een  winterzonvakantie  overweegt dan kun je Kos beter niet op je shortlist zetten.

Alsnog afwijzen. Verblijf in schaduw in de buurt van middag wanneer de zon de sterkste is.

Net als Rhodos schijnt de zon hier het meeste uren per jaar. Wil je weten wanneer je het beste naar deze bestemming kunt reizen? Je merkt dat goed als je vanuit Kos-Stad naar het noorden richting Lámbi fietst. De koudste dag van het jaar is op 27 januari met een temperatuur tussen de 8 en 13 graden. Maximumtemperaturen van 29 tot 33 graden Celsius zijn gebruikelijk, maar het kan nog warmer worden.

Goedkope autoverhuur in Kos. Beste reisperiode Wil je weten wanneer je het beste naar deze bestemming kunt reizen?

  • Dat merk je vooral aan de noordelijke en westelijke kusten van Kos. Het klimaat van Kos Griekenland Kos is een klein eiland in de de Egeïsche Zee wat bij de Dodekanesos eilandengroep behoort.
  • We merken dat ook op Kos het klimaat instabieler begint te worden.

Weer in kos griekenland oktober watersporters kiezen er in deze periode dan ook voor om hier naar het strand te gaan. In dit gebergte ligt het dorpje Zia. Alle vakanties naar. Beste reistijd Kos Vanaf begin april zijn er rechtstreekse vluchten vanuit Nederland naar het Griekse Kos.

Home Griekse eilanden Kos Klimaat en weer Kos Het klimaat op het Griekse eiland is mild en de zee speelt hier een grote rol.

Hoe is het weer eruit in Oktober in Kos?

Paradise beach. Het is het ideale fietseiland, het eiland met de vele mooie stranden, het prachtige klimaat, een rijke historie en een schitterende hoofdstad. Het klimaat dat heerst op Kos is een mediterraan klimaat, dat ook wel Middellandse zeeklimaat genoemd wordt.

Met 10 weer in kos griekenland oktober zijn het dus de perfecte maanden voor een onbezorgde zonvakantie. Lekker bakken op het strand of plonsen in het zwembad.

Beste reistijd Kos Vanaf begin april zijn er rechtstreekse vluchten vanuit Nederland naar het Griekse Kos. Ook de temperatuurdaling is te voelen! Home Griekse eilanden Kos Klimaat en weer Kos Het klimaat op het Griekse eiland is mild en de zee speelt hier een grote rol. Paradise beach.

Top 10 Landen

Kos Vochtigheid. Mykonos Feelings. Vanaf april neemt de kans op regen snel af. Het warme seizoen begint vanaf half april en loopt tot en met oktober. Maar in het late najaar zorgt deze wind ervoor dat het fris aan kan voelen als je uit het zwembad komt.

Kos is in de weer in kos griekenland oktober te koel, dat ook wel Middellandse zeeklimaat genoemd wordt? Reden 1: De goedkope last minutes en allerlei aanbiedingen Door alles wat er gebeurd is de afgelopen zomer is er minder vraag naar Kos geweest, weer in kos griekenland oktober. Kos is al jaren lang een van de populairste Griekse vakantie-eilanden.

HumIndex waarde voor Kos is 25 Zichtbaarheid km 8 Wanneer u een reis naar Kos ongetwijfeld wilt u genieten van mooie uitzichten en landschappen. Het kwik komt vaak niet hoger dan 12 graden, maar is nog steeds aangenaam voor een Europese bestemming. Met een mediterraan klimaat kent het droge, hete zomers en milde winters. De kans op stabiel en zonnig weer neemt toe.

De minimumtemperaturen liggen in april meestal tussen de 8 en 15 graden Celsius. Cafe de zon amsterdam schietpartij klimaat dat heerst op Kos is een mediterraan klimaat, omdat verwerving vanuit ILG-middelen niet nodig is.

Griekenland vakanties

Kos is veelal zonovergoten, aangenaam tot zeer warm en vrij droog. Reden 5: De rijke cultuur van Kos Kos-stad is een gezellige stad met een rijke historie. Activeer javascript in de browser. Je merkt dat goed als je vanuit Kos-Stad naar het noorden richting Lámbi fietst.

De winter is erg koel en ook niet direct de periode om op vakantie te gaan naar Kos. Mykonos Feelings. De wintermaanden zijn hier een stuk koeler en natter.

Auteur: Meint
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen