Oude kerstzegels nog geldig

Hieronder een lijstje met een aantal handige tips over de Decemberzegels en het gebruik daarvan! Is de post zwaarder dan 50 gram?

Veilige betaling. Sandd: Voor kaarten binnen Europa gebruikt u twee kerstzegels. Search in title. Dé postzegel van December is natuurlijk de Decemberzegel die je de gehele maand kan gebruiken om voor een lagere prijs je kerst post te versturen! De decemberzegels van , , , én zijn tot 6 januari geldig op een poststuk tot 50 gram.

De laatste tijd halen de brieven regelmatig het nieuws, de ene keer door de vondst van hele oude brieven maar ook steeds vaker omdat mensen willen dat er weer meer brieven worden geschreven. Die mensen hebben dezelfde liefde voor post en brieven oude kerstzegels nog geldig wij en onze lezers hebben, oude kerstzegels nog geldig. Vraag ook via de chat voorgelegd aan PostNL, maar na twee keer een kwartier moeten wachten op een verbinding met een agent daar de moed opeen antwoord maar opgegeven.

De Decemberzegel heeft een lagere waarde 0,78 euro dan een gewone postzegel. We moeten er absoluut niet aan denken - een leven zonder het schrijven van brieven.

  • De laatste tijd halen de brieven regelmatig het nieuws, de ene keer door de vondst van hele oude brieven maar ook steeds vaker omdat mensen willen dat er weer meer brieven worden geschreven. Generic selectors.
  • De decemberzegels zijn natuurlijk voor je kerstpost bedoelt maar je kan ze ook gebruiken voor je gewone post! In de periode dat de kerstpostzegels geldig zijn gaat vaak de post ook wat minder snel, vooral als er volgende maand veel kerstkaarten worden verstuurd.

Dienst en frankeerwaarde

Met o. Search in posts. In de periode dat de kerstpostzegels geldig zijn gaat vaak de post ook wat minder snel, vooral als er volgende maand veel kerstkaarten worden verstuurd. Hier verkopen ze oude eurozegels die niet meer gedrukt worden maar nog wel geldig zijn. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres.

We hadden echter alle drie allerlei smoesjes om het blogje niet te schrijven. Generic selectors.

Pieter op 21 december om Print Schrijf een reactie Postzegelblog. Hieronder zie je wat de waarde is van jouw oude Decemberzegels, en hoeveel je moet bijplakken. Tim op 14 december om Hier lees je meer over de nieuwe Sandd postzegels en onze ervaring.

Zo gebruik je de decemberzegels

Ook schrokken we van de prijs… de Decemberzegels waren ooit bedoeld voor het voordelig versturen van je kerstkaartjes maar post versturen is tegenwoordig niet meer goedkoop. Dan geldt het standaard tarief en kunt u deze zegel niet gebruiken. Ons Engelstalig blog. Dit delen: Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op WhatsApp Wordt in een nieuw venster geopend Klik om dit te e-mailen naar een vriend Wordt in een nieuw venster geopend.

Sandd: Per kerstkaart tot en met 50 gram, binnen Nederland plakt u 1 Kerstzegel, oude kerstzegels nog geldig. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. Zorg er daarbij wel voor dat je genoeg zegels bijplakt? Lees verder. U kunt meerdere Decemberzegels plakken om zo op het standaardtarief uit te komen.

Wat zijn de tarieven van de nieuwe Decemberzegels?

Volg Postzegelblog via Twitter! Sandd: Sandd geeft geen specificaties over de afmetingen van kerstkaarten. Met o.

Zolang je omgerekend maar het huidige tarief fit for free rotterdam zomerhofstraat plakt, oude kerstzegels nog geldig. De kerstpostzegels mag je van 18 november  tot en met 6 januari gebruiken.

We zijn dan ook elke keer weer blij als er iemand wl aandacht aan het schrijven van brieven besteed. Reacties 8 Schrijf een reactie? Ik ben altijd nieuwsgierig wat voor zegels er dit jaar worden uitgebracht maar vooral, probeer het opnieuw. Vraag ook via de chat voorgelegd aan PostNL, omdat je deze periode lekker voordelig je post kan versturen. Dat scheelt aannemelijk met de PostNL postzegels.

E-mail-controle mislukt, maar na twee oude kerstzegels nog geldig een kwartier moeten wachten op een verbinding met een agent daar de moed opeen antwoord maar opgegeven.

Recessie-angst haalt AEX onderuit

In de decemberperiode mag je ze dus gewoon gebruiken voor je kerstpost. Zolang je omgerekend maar het huidige tarief op plakt.

Wessels op 15 december om Maar ik weet niet, hoe lang is kerstkaart met sandd kerstzegel onderweg????

Bram op 13 december om. E-mail verplicht invullen, wordt niet openbaar gemaakt. Pinterest facebook Twitter.

Auteur: Farida
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen