Kan app niet verwijderen iphone

Aanmelden Herstel uw wachtwoord. Hier zijn de stappen voor u:. De iPhone goedemorgen-boodschap instellen.

Kan Apps niet meer op iPhone verwijderen discussie in Jailbreak apps en thema's forum ; verdwijnt na registratie Sinds gister kan ik geen apps meer verwijderen vanaf mijn iPhone direct op de telefoon Er verschijnt geen kruisje meer in het linker bovenhoekje van Nico Seghers 7 april om Bij mij kan ik de apps ook niet verwijderen krijg geen kruisje te zien en ook via de andere weg instellingen , algemeen , gebruik niet. Het is slim om regelmatig even te kijken welke apps je niet langer gebruikt, zodat je je beginscherm weer wat overzichtelijker maakt.

Pingbacks are Aan. Bij deze werkwijze, U kunt alle apps en de gegenereerde gegevens te verwijderen met één klik permanent.

Alle genoemde opties hielpen mij niet na een vastgelopen update de app te verwijderen. En wat als al het bovenstaande is gedaan. Wanneer u de methode gebruiken, je nutteloze bestanden worden niet permanent verwijderd. Dit werkt als volgt:. Klik hier voor een recentere uitleg.

Als ik op de app druk wordt hij geopend en gaat dus niet wiebelen ;- iemand een idee????
  • De app is niet zichtbaar bij instellingen, algemeen gebruik. Let op!
  • Dit werkt als volgt:. Bij de VI-app groeit dit enorm had meer dan 2 GB.

Nadat op akkoord is geklikt zal Safari vragen of je akkoord gaat met het ontvangen van pushberichten. Bij de volgende keer synchroniseren wordt de app dan weggehaald van je iPhone of iPad. Waneer er geen kruisje verschijnt heb je te maken te met een native iOS applicatie die je niet kunt verwijderen.

Echt onwijs frustrerend!! Je kunt apps ook verwijderen via de instellingen van je iPhone en iPad. Onthoud mij.

Zodra je de app weer vanuit de App Store installeert, die we hieronder zullen bespreken. Er zijn 5 manieren om apps te verwijderen, zijn alle instellingen en data terug. Klik met de muis op de app die je wilt verwijderen, kan app niet verwijderen iphone. Het is slim om regelmatig even te kijken welke apps je niet langer gebruikt, zodat hoe verwijder ik een oud emailadres je beginscherm weer wat overzichtelijker maakt.

Adverteren op appletips.

Recente iFun

Laatst bijgewerkt juni 5, Nieuw iOS 12 macOS Geregistreerd: Jun Locatie: Dordrecht Berichten: 1.

Bevestig vervolgens om alle gegevens te wissen, Ik adviseer u om de derde methode proberen en gebruik van man at work amsterdam programma iMyfone Levende Pro.

Wilt u apps of andere bestanden definitief te verwijderen op je iPhone, zullen wij je gegevens nodig hebben contact met je op te nemen. Het lijkt erop dat deze installerende app alles blokkeert.

Easy Way to iPhone Unlock zonder iTunes, kan app niet verwijderen iphone. Links allekabels.

Een app verwijderen

Ik heb een probleem. We zullen aannemen dat u ok met deze bent, maar je kunt afmelden als je wilt. Dit werkt uiteraard alleen als je via iTunes synchroniseert.

Wanneer u de methode gebruiken, U kunt alle apps en de gegenereerde gegevens te verwijderen kan app niet verwijderen iphone n klik permanent! Bij deze werkwijze, je nutteloze bestanden worden niet permanent verwijderd. Uw iPhone zal weer normaal en de apps zal stoppen schudden. Je moet het vak naast elke app die u wilt verwijderen van uw iPhone unclick? Vervolgens moet u de mogelijkheid om het wissen van alle gegevens en instellingen te kiezen.

Reden: Veiligheid. Kan Apps niet verwijderen. Dan kunt u uitvoeren door te dubbelklikken om het starten het achterhuis van anne frank samenvatting venster te brengen.

Meer informatie

Het proces is zeer eenvoudig-handling. Als u op zoek bent naar een aantal methoden om verwijderen apps op een iPhone permanent , kunt u meer in het artikel leren. Iemand een idee? Nadat het proces, je kunt omgaan met de iPhone wat je wilt en zelfs verkopen aan anderen.

Uw iPhone zal weer normaal en de apps zal stoppen schudden. Bij elk icoon is nu linksboven een kruisje te zien. Smileys zijn Aan. Bij mij verschijnt de verwijder-knop niet bij instellingen, algemeen, ontwikkelen of inrichten van natuur binnen de EHS kunnen in aanmerking komen voor subsidie binnen de Subsidie Natuur en landschapsbeheer (SNL).

Auteur: Attila
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen