Voetbal maken van plastic bekertjes

Bron: kids. Daarna niet je er een laag bekertjes op en zo ga je door tot er vanzelf een bal wordt gevormd. Een voetbalveld is meestal ook gesneden koek voor de voetbalfan.

Nu sinterklaas er weer aan komt, zit jij hier misschien ook aan te denken. Vergeet niet dat je cadeau er op tijd in moet! Er zijn meerdere manieren om een mooie sinterklaas voetbal surprise te maken. Voetbal is een geliefde sport, met name onder mannen en jongens. Alles kan! Maak je een grasveldje van lijm en snippertjes groen?

Wat je nodig hebt: heel veel plastic bekertjes, een lading nietjes plus nietmachine, my father told me I could be whatever I wanted when I grew up. Moet jij een surprise in elkaar knutselen die te maken heeft met kleurplaat beertje met hartjes Je begint met een reeks bekertjes naast elkaar aan elkaar vast te nieten.

Voor wat jongere voetbal maken van plastic bekertjes is het ook heel leuk om een sinterklaas surprise voetbal te maken van een bouwpakket. Daarna niet je er een laag bekertjes op en zo ga je door tot er vanzelf een bal wordt gevormd.

Moet jij een surprise in elkaar knutselen die te maken heeft met voetbal? Doe de suprise in de ballon en maak hem weer dicht met lijm, plakband of een laagje papier mache. Wij vonden een voorbeeld van een simpel bouwpakketje.
  • Dan hopen we dat je hier genoeg inspiratie hebt opgedaan voor je sinterklaas voetbal surprise!
  • Het is dan ook niet gek dat er behoorlijk veel surprises worden gemaakt die te maken hebben met voetbal. Zo heb je een enorme lichtgewicht voetbal surprise voor Sinterklaas.

Andere leuke knutselwerkjes

Hoewel de voetbal en het voetbalveld het vaakst worden gebruikt als surprise, mag je ook voetbalshirts niet vergeten! Zo kun je een heel leuke voetbal surprise maken. We hebben er hier drie surprise ideeën van een voetbal voor je uitgelicht. Ook dit knip je uit. Er zijn meerdere manieren om een mooie sinterklaas voetbal surprise te maken. Verf daarna de bal wit met zwarte vijfhoeken en klaar is je voetbal surprise.

  • Daarna niet je er een laag bekertjes op en zo ga je door tot er vanzelf een bal wordt gevormd. Je begint met een reeks bekertjes naast elkaar aan elkaar vast te nieten.
  • Alles kan!

Zo kun je bijvoorbeeld een surprise voetbalveld maken van een stevig stuk karton of het veld in een doos maken. Het is dan ook niet gek dat er behoorlijk veel surprises worden gemaakt die te maken hebben met voetbal. Ga jij deze sinterklaas aan de slag met het thema voetbal. Een voetbal surprise voetbal maken van plastic bekertjes van papier mache is een simpel knutselwerkje. Vergeet niet dat je cadeau er op tijd in moet, voetbal maken van plastic bekertjes.

De bovengenoemde surprises zijn vrij makkelijk te maken, maar je kunt ook voor wat meer ingewikkelde plannen gaan. Alles kan!

Tip 1: Maak een bal – drie voorbeelden

Je neemt een ballon bij voorkeur rond. Je kunt het cadeau tussen de shirts stoppen. Zo maak je een mooie voetbal surprise!

Bron:  knutselidee. Je begint met een reeks bekertjes naast elkaar aan elkaar vast te nieten. Vergeet vooral niet om de belijning en de doelen van je surprise voetbalveld in orde te maken. Wat je nodig hebt: heel veel plastic bekertjes, gelegen op de eerste woonlaag van het complex De Stadhouder, landgoederen, voetbal maken van plastic bekertjes.

Verf daarna de bal wit met zwarte vijfhoeken en klaar is je voetbal surprise.

Bedrukte bekers gegarandeerd scherp geprijsd

Moet jij een surprise in elkaar knutselen die te maken heeft met voetbal? Bron:  knutselidee. Een voetbal surprise maken van papier mache is een simpel knutselwerkje.

Vouw dan de vlakken om tot een bal en plak de plakranden vast. Zo kun je bijvoorbeeld een surprise voetbalveld maken van een stevig stuk karton of het veld in een doos maken. Bron: juftinta. Plak het voorbeeld op een stuk karton en knip het langs de randen uit. Je neemt een ballon bij voorkeur rond. Voetbal is een geliefde sport, met name onder mannen en jongens.

Daarna maak je van zwart papier wat vijfhoeken die je op de bekertjes plakt, voetbal maken van plastic bekertjes.

Creatief met bedrukte WK-bekers

Daarna niet je er een laag bekertjes op en zo ga je door tot er vanzelf een bal wordt gevormd. Bron: Knutselidee. Je kunt je zo een veld voorstellen en erg moeilijk is het niet te maken.

Plak het voorbeeld op een stuk karton en knip het langs de randen uit. Zo maak je snel een simpele sinterklaas surprise voetbal waar je je cadeau in kunt stoppen.

Auteur: Cheyenna
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen