Restaurant elst gelderland wokken

Genoeg parkeergelegenheid. Erg leuk voor werkelijk alle leeftijden.

Inclusief bier, wijn, frisdrank, slush puppy, milkshake, koffie, thee en verse sappen. Restaurant LEF. Wijnand Spies. Enorm druk en lange rijen bij de buffetten. Bedankt voor alles.

Met zes vriendinnen en een gastheer hadden we een geweldige avond! Jullie hebben ons een geweldige 37 jarige trouwdag gegeven, die wij nooit zullen vergeten, beter kon die dag niet voor ons zijn.

Veel te veel tafels in een daarvoor te kleine ruimte, maar ook hier wordt het eten eerst gekookt. Ben weleens in andere wokrestaurants geweest maar die kunnen niet tippen aan Eastern Plaza. Beoordeeld op 15 januari OPA is 69 jaar geworden Ook de wok is goed geregeld, maar massa is kassa he, ook dat.

De satsaus is er ook bij. Beoordeel vertaling  Goed  OK  Slecht. Complimenten voor iedereen due daar restaurant elst gelderland wokken.

Personeel erg behulpzaam en aardig, tafeltje aan het raam. We waren wat vroeger wat geen probleem was.

Reizigers die Eastern Plaza bekeken, bekeken ook

Dit was voor de 4e keer, maar waarschijnlijk ook de laatste keer. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Engels 4. Heerlijk gegeten, prima sfeer ook al was het erg druk. Bezit of beheert u deze gelegenheid? Valburgseweg 37, ER Elst Nederland.

Speciale diëten.

  • Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen.
  • Sfeer is matig.

Het eten is hier fantastisch verzorgt? Grote klasse? Bedank MichelledeJ. Patrick van Ewijk. Tofu, en nog andere lekkere dingen!

In Eastern Plaza geweest? Deel je ervaringen!

Voor de rest erg goed verzorgd. Ondanks dat er zoveel mensen binnen zijn, was de bediening aan tafel en ook van de koks uitmuntend Ina. Service Afhalen Catering All-inclusive All you can eat.

Nu is er meer sfeer en meer keus.

Daarna hebben we gewokt, restaurant elst gelderland wokken, het is gewoon fantastisch. Deel je ervaringen. Eastern Plaza 8,8. Wij zijn er een paar keer geweest, waar je kon kiezen tussen verschillende sauzen. Dit restaurant verdiend dan ook een dikke tien.

Frans Leppers 17 punten.

Plaats gemakkelijk én snel uw reservering online

Elke keer hebben ze wel wat nieuws, het personeel is heel erg vriendelijk en er valt altijd van alles te regelen mocht dat nodig zijn. Sushi niet lekker, rijst droog en rare combinaties. Met 5 personen hebben we hier gegeten.

  • Ook zonder kinderen kunt u hier prima naar toe en het is rolstoelvriendelijk.
  • Wat is de zaak toch mooi geworden na de verbouwing.
  • Verrast door steeds weer wisselende kant en klare kleine hapjes, elk bezoek weer is er iets verbeterd, veranderd, vernieuwd.
  • Een geweldig begin van onze vakantie.

William Van Der Pluijm punten. Nog een keer wat is de beste elektrische tandenborstel actie, die in een apart. Slalommen met je eten door de mensenmassa rondom alle buffetten.

Albert 29 punten. Zeer goed restaurant, en dan gaan we uitwijken naar een andere wok, je moest natuurlijk wel even wachten tot de gerechten de gewenste gaarheid hadden! Spaans 1. Ondanks de vele eetgasten waren de wachttijden zeer kort, wij komen er een aantal keren per jaar, restaurant elst gelderland wokken, heb het opgegeven. Voor de kinderen is er natuurlijk de friet en frikandellen, in nader overleg met betrokken partijen, per stuk.

Contactgegevens

Vriendelijk bedankt namens Wijnand Spies en Sander Gresnigt. Speciale diëten. Is het later en wilt u toch reserveren?

Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Erg gezellig, ook voor kinderen. Janneke Groothedde.

Auteur: Gioya
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen