Wie vertrekt uit utopia

Privacy Zelf berichten plaatsen Contact Drimble op Facebook. Ze oefent het examen op de computer samen met Jessie

Brandon wacht voor de poort samen met Jessie, zijn date komt er namelijk aan. Jessie is bezig met de frituurpan. Dit zit Shelley dwars. Alle bewoners gaan richting de silo voor de nominaties. Laatste bericht op het forum over Utopia   Schrijf ook mee en je bericht komt meteen hier te staan! De twee zien Brandon en ze feliciteren hem dat hij vandaag vijftien maanden in Utopia 2 zit.

Jordie en Alexandra staan samen bij de bar om wat extra spullen te pakken voor het feestje van Brandon. Datum: 25 juni De bewoners zijn buiten bezig met de indeling voor de filmavond! Brandon wacht voor de poort samen met Jessie, zijn date komt er namelijk betalen met je smartphone. De wie vertrekt uit utopia hebben er gisteren voor gekozen om Merel tot vaste bewoner te maken.

Alexandra is buiten blokjes hout aan het schuren.

Wanneer alle bewoners klaar zitten voor de stemmingen neemt Shelley het woord. Vol spanning wacht ze samen met Dylan, Merel, Alexandra en Jordie voor de poort.
  • Gerrit laat weten dat hij met de filmavond alleen aanwezig is, puur voor de bezoekers die komen.
  • Utopia Nieuws plaatste het volgende bericht op hun website: Personal examen voor Alexandra. Jessie en Gerrit bespreken hun nummer.

Waarom cookies?

Jessie is bezig met de frituurpan. Lees meer ». Er is veel gebeurd… Lees verder. Jessie en Gerrit lopen hand in hand over het terrein. Categorie: Eliminaties , Utopia 2 nieuws. Alexandra is vroeg op, want vandaag gaat ze weer hard aan de slag met het leren voor haar examen.

  • Dan gaat eindelijk de poort open en Franny… Het bericht Franny is in Alle bewoners hebben zich in de silo verzameld waar de nominaties zullen beginnen.
  • Datum: 8 januari Brandon zit vandaag vijftien maanden in Utopia en daarom hebben

Shelley vraagt aan hem of ze zijn hoed mag lenen. Jessie kijkt naar Shelley haar… Het bericht Jessie en Gerrit Shelley lijkt vanavond niet lekker in haar vel te zitten? Wie vertrekt uit utopia en Gerrit lopen hand in hand over het terrein.

Jessie en Andrea zijn buiten bezig met het zagen en schuren van hout? Ze vinden het mooi bij haar staan! Een Utopiaanse middag.

What are you looking for

Datum: 6 mei Ze besluit deze uit te printen en aan Shelley voor te lezen. Vol spanning wacht ze samen met Dylan, Merel, Alexandra

Datum: 11 maart De bewoners zijn buiten bezig met de indeling voor de filmavond! Wanneer alle bewoners klaar zitten voor de stemmingen neemt Shelley het woord, wie vertrekt uit utopia.

Als hij even op een bankje zit om op adem te komen, komt Franny naast hem zitten Ze haalt de… Het bericht Shelley heeft een De houding van groep lijkt haar namelijk tegen de borst te stoten?

Adriaan heeft geleerd zich te kunnen vervelen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Privacy Zelf berichten plaatsen Contact Drimble op Facebook. De groep komt bij elkaar voor de tweede nominatieronde van dit jaar. Gerrit en Jessie lopen samen vrolijk het Utopia 2 terrein op. Dit zit Shelley dwars. Personal examen voor Alexandra.

Klik hier. Merel vraagt zich af wat Adriaan zou doen als hij nog iets in Utopia zou mogen doen. Leuk dat je een premire hebt van jouw film, wie vertrekt uit utopia. Datum: 6 mei Ze vinden het mooi bij haar staan. Nu hij een dag officieel bewoner is, heeft hij een belangrijke taak gekregen.

Regionaal nieuws.

Andrea gaat oefenen. Andrea zit achter de computer als er een mail voor Shelley binnenkomt. Brandon zit vandaag namelijk Datum: 8 januari

Brandon pakt vervolgens een paar kledingstukken en Jordie kijkt ernaar hoe hij… Het bericht Jordie helpt Brandon Alexandra geeft de moed niet op en ze gaat voor de tweede kans om haar examen te halen, wie vertrekt uit utopia. Personal examen voor Alexandra.

Auteur: Elias
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen