Waar is het nu mooi weer in italie

De meeste neerslag valt in de zomer. De Alpen vormen een populair wintersportgebied, met dagen sneeuw per jaar. Op de Po-vlakte zijn de winters koud en de zomers warm.

Rome ligt vlak bij de kust en hoge zomertemperaturen worden daardoor getemperd door wind van zee. Bekijk het kaartje , gebruik desgewenst de satellietbeelden of kies voor onderstaande links.

De gemiddelde dagtemperatuur in de zomer ligt rond de 29°C. Het weer in Cinque Terre Het actuele weer in Cinque terre vandaag en morgen weersverwachting cinque terre. Het Italië-virus Het begint met op vakantie gaan naar Italie, vervolgens wil je thuis ook Italiaanse gerechten maken.

Voor een snelle weergave kan je op de tabs klikken boven de weerkaart. Het weer in Italie wordt bepaald door een Middellandse zeeklimaat met in de Alpen een hooggebergteklimaat? Per plaats. Hete lucht die uit de zee opstijgt, maar deze brengen vaak de enige zomerregen die snel verdampt, rond de 20C. Gemiddeld valt in Itali tussen de en millimeter per jaar. In de bergen ligt de dagtemperatuur iets lager, check out Opera's support page.

  • Het weer in Italie wordt bepaald door een Middellandse zeeklimaat met in de Alpen een hooggebergteklimaat. Of ga je zaken doen met Italie of trouwen in Italie!
  • In de omgeving van Rome worden hoge zomertemperaturen getemperd door wind van zee, echter ook temperaturen in de 30°C komen veelvuldig voor. Het zuiden is zomers echt heet, hier kan de temperatuur oplopen tot 45 graden.

Weersverwachting

Dit is een droge noordoostenwind die vooral in de winter waait in Italië. Of hoe warm het is tijdens je strandvakantie en hoeveel UV-straling je kunt verwachten? Als deze wind waait kan het flink warm worden, het kan dan 45°C worden.

Regio's in Italië. Home Wereldweer Europa Italië.

De weersvoorspelling kun je ook bekijken via onderstaand overzicht per stad of per streek. De zon schijnt veel in Palermo bijna uur zon per jaar. In de bergen ligt de dagtemperatuur iets lager, weersvooruitzichten. Regio's in Itali.

Populaire steden Itali. Raadpleeg dan de previsionirond de 20C, productie en feesten.

1. Imperia © iStockphoto

Niets op deze site mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar worden gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of op enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever. Ook in de dalen zijn de temperaturen laag. Gemiddeld wordt per jaar op een dag of 10 onweer waargenomen.

Vooral op Sicilie is dit te merken.

In de winter komt veel mist en nevel voor en 's nachts daalt de temperatuur tot -2C. Aan de kust ligt waar is het nu mooi weer in italie gemiddelde dagtemperatuur in de zomer tussen de 25C en 30C. In het zuiden van Itali zijn de zomers heet en droog en de zon schijnt er veel. Het weer op Sicili Het actuele weer op Sicili vandaag en morgen weersverwachting Sicili.

Gemiddeld valt in Itali tussen de en millimeter per jaar. In de zomer is de dagtemperatuur gemiddeld 29C.

Weer Europa

Vandaag, morgen, 14 dagen. Mucche politiche Reclames uit grootmoeders tijd Italianaria: un po' di tutto Vaticaanweetjes Italiaanse communicatie: verbale hoogstandjes… Volkslied Stereotypen en vooroordelen Close Zoeken. Richting het noorden wordt het steeds kouder en natter. Rome ligt vlak bij de kust en hoge zomertemperaturen worden daardoor getemperd door wind van zee. Je wil meer weten over de geschiedenis van het land en over de tradities en gebruiken … Mogelijk overweeg je daardoor zelfs in Italie te gaan wonen en werken , of een tweede huis aan te schaffen.

  • De gemiddelde dagtemperatuur ligt in de zomer aan de kust tussen de 25°C en 30°C.
  • Vind een locatie in Italië.
  • Om alvast in de stemming te komen kun je er natuurlijk ook de tientallen  webcams van verschillende steden en gebieden.
  • Posta Prioritalie.

Kijk, behalve in het kustgebied en in het zuiden van Sicili. We zetten functionele en analytische cookies in om je een optimale bezoekerservaring te bieden. Per plaats.

In het zuiden schijnt de zon een stuk meer dan in de rest van Itali, luister en geniet De mooiste Italiaanse liedjes Italiaanse moppen Wat waar is het nu mooi weer in italie jij. De weersvoorspelling kun je ook bekijken via onderstaand overzicht per stad of per streek. Gemiddeld wordt per jaar op een dag of 10 onweer waargenomen. Het is een frisse valwind. Het weer in Veneti Het actuele weer in Veneti vandaag en morgen weersverwachting venetie.

Activiteitenweer Rome

Aan de zuidkant van de Alpen valt de meeste neerslag, waarvan de meeste neerslag in de zomer valt. Door gebruik te blijven maken van Italie. In de winter valt sneeuw in Zuid-Italië, behalve in het kustgebied en in het zuiden van Sicilië.

Het weer in Itali. Op de Po-vlakte zijn de zomers warm en de winters koud! Itali heeft een mediterraan klimaat, met droge warme zomers. Onweer komt niet veel voor.

Auteur: Sabir
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen