Van samsung naar samsung overzetten

Kies voor de handmatige set-up en geef jouw Google-account op. Maak een account aan. Om Samsung contacten over te dragen met dit programma, volgt u de volgende stappen: Download Download Telefoon Overdracht en installeer het op uw computer.

Verzenden Antwoord Annuleren. Wachtwoord vergeten? Plaats een Opmerking 0 Opmerking. Vul hieronder het e-mail adres in dat je gebruikt om in te loggen. Waarschijnlijk heb jij ook wel eens een berichtje op social media gezien van een bekende die zegt dat hij al zijn nummers kwijt is, en of je hem een WhatsAppje wilt sturen zodat hij je nummer weer heeft. Vink op beide toestellen 'Android apparaat' aan. Het maakt niet uit of je overstapt van een andere Samsung smartphone, Android telefoon, iPhone of tablet.

Open je de Contacten-app op je nieuwe toestel, van samsung naar samsung overzetten, dan zie je dat alle contacten automatisch gesynchroniseerd zijn. Alles wat u nu nog hoeft te doen is de overdracht van contacten te accepteren in de nieuwe Samsung telefoon. Alle opgeslagen gegevens worden nu op je smartphone geplaatst. Het gebruik van een toepassing zoals Samsung Smart Switch Mobile kan ook wat inconsistenties opleveren door de 50 centimeter beperking.

Contacten overzetten van Samsung naar Samsung Galaxy.

Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt.
  • Klik op 'importeren' en de data wordt verzonden naar je nieuwe toestel.
  • Xiaomi Mi A2 Lite Met abonnement los toestel.

Advertenties en adblockers

Er wordt verteld om je oude toestel te ontgrendelen en de achterkant van beide devices tegen elkaar aan te houden totdat je een geluid hoort. Via je Windows computer of Mac zet je eenvoudig data over van je oude toestel naar je nieuwe Samsung telefoon.

Uiteindelijk beland je op een scherm met een lijst met de apps die op je oude toestel geïnstalleerd zijn. Nokia 8. Een andere goede manier om contacten over te dragen van Samsung telefoon naar Samsung telefoon is door de Bluetooth functie op de telefoon te gebruiken. Eén van de gemakkelijkste manieren om data over te zetten is met behulp van je Google-account.

Synchroniseer je telefooncontacten met Google Contacten en gebruik hiervoor hetzelfde Google-account dat je op je nieuwe smartphone gaat gebruiken.

  • Bevestig de keuze, wacht even en controleer of de synchronisatie gelukt is door op een ander apparaat te kijken of je Samsung-contacten nu zichtbaar zijn. Akkoord en door naar Kieskeurig.
  • Bovendien ondersteunt deze handige toepassing de meeste bekende smartphones, zoals die van Samsung, Apple, HTC, enzovoort.

Apple heeft de app Copy My Data heel toepasselijk gekopieerd om van samsung naar samsung overzetten een overstap-app van Android naar iOS van te maken. Lees namen teefje golden retriever. Manier 2: Via Bluetooth Een andere goede manier om contacten over te dragen van Samsung telefoon naar Samsung telefoon is door de Bluetooth functie op de telefoon te gebruiken.

Jort van G - 17 apr, van samsung naar samsung overzetten. Heb je een nieuwe telefoon van een andere fabrikant aangeschaft of zelfs met een ander besturingssysteem, dan is het alweer een ander verhaal. Natuurlijk zijn er ook derden die een eigen app of methode hebben ontwikkeld om data uit te wisselen tussen Androids van verschillende fabrikanten en zelfs iOS of Windows.

Blijf op de hoogte!

Android Planet » Android tips » Beveiliging » Video: 3 manieren om data van en naar Android over te zetten. Klik op 'importeren' en je data worden overgezet. Dan wil je die gegevens natuurlijk meenemen naar je nieuwe Android-smartphone. Via een kabel.

Je kunt ervoor kiezen om al die apps met n klik op je nieuwe smartphone te installeren? Zo werkt het: Sluit je micro usb, jij wel! Wij hoeven geen uitleg over NFC, usb c of lightning kabel aan op de OTG kabel. Via Wifi Direct. Samsung Galaxy S10 Plus Met abonnement los toestel. Bovendien ondersteunt deze handige toepassing de meeste bekende smartphones, van samsung naar samsung overzetten, enzovoort, ISBN 90-225-3340-9, maar Hornbach biedt ze zo aan dat je ze over verschillende A4-prints kunt uitspreiden en gebruiken, Myron and Terese race to stay a step ahead of Homeland Security.

Wat is Samsung Smart Switch?

Android data overzetten Het afgelopen jaar zijn er een heleboel goede smartphones verschenen, van de OnePlus 6T  tot de Huawei P Smart. Vergelijking van deze methodes Al de hierboven besproken oplossingen leveren een goed resultaat. De zaken die overgezet kunnen worden zijn wel een stuk uitgebreider dan bij Copy My Data. OnePlus 7 Pro Met abonnement los toestel.

Selecteer de bestanden aan die je wilt overzetten. De overige functies werken normaal. Met Samsung Smart Switch zet je deze gegevens eenvoudig over naar je nieuwe toestel. English EN. Via een kabel.

Amber Telefoonspecialist. Er wordt verteld om je oude toestel te ontgrendelen en de achterkant van beide devices tegen elkaar aan te houden totdat je een geluid hoort.

Meld je aan met je telefoonnummer en je krijgt een melding dat er een WhatsApp-back-up is, van samsung naar samsung overzetten.

Veel plezier met uw nieuwe Samsung toestel!

En klein databestand zal dan worden verzonden van de oude telefoon naar de nieuwe, met de naam vCard of vcf. Na het inloggen met je Google-account krijg je de optie om gegevens van je oude telefoon over te zetten. Gesloten topics hebben een archieffunctie. Hallo, wie weet waar ik de Evergreen top kan downloaden?

Maar hoe kun je van een paar fotos bij elkaar een leuke maar gemakkelijke collage maken? De zaken die overgezet kunnen worden zijn wel een stuk uitgebreider dan bij Copy My Data. Maak een account aan.

Auteur: Darja
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen