Kledingrek voor aan de muur ikea

Nadeel is de zeer beperkte belasting waardoor het rek niet meer dan maximaal 10 lichte kledingstukken kan opbergen. Boor een gat in het plafond en stop de pluggen in het gat.

De truc om plaats te besparen: alles is goed om je kleding in op te bergen.

Deze draai je zo in het plafond. Ook voor portis kleding rek van ikea. Dorris Schumacher. Elke woensdag vind je hier op Roomed een handige how-to. Breedte: 38 cm. Diepte 26 cm.

Voordelen van de RIGGA zijn de hoogte verstelbare roede waardoor ook langere kledingstukken kunnen worden opgeborgen. Maatwerk en advies. Ikea kledingrek Ikea kledingrek. Pagina 1 van 2 3 3. Wordt geleverd met 2 hang opbergvakken van 7 vakken, hangers en nog 3 opberg lades waar je nog meer spullen in kwijt kan.

Breedte: 38 cm. Kledingrek Turbo Ikea Wegens ombouwen kinderkamer te koop.

Nadrogen met een droge doek.

Hours & Info

Wij maken graag een persoonlijke aanbieding voor u. Nog geen account? Diepte 26 cm. Ingelogd blijven. Hoogte : cm.

Verwante zoektermen:. Bezoek website. Afmeting: rek hoog cm, totale breedte 98cm. Een nieuw soort meubel, zeg maar. Home IKEA kledingrek kopen.

Flexibele opbergruimte voor je kleding

Ken je dat? Over ons Bleijenberg is al meer dan 20 jaar actief in de retail inrichting. Altijd

Plaats genoeg. Breedte: cm diepte: 60 cm hoogte: cm. Vind ik leuk: Like Laden…. Nieuw Ikea uittrekbaar kledingrek Komplement Nieuw ikea uittrekbaar kledingrek komplement Lees meer over dit product Meer over duurzaamheid, materialen en design. Verwante zoektermen:.

Kledingrek MULIG

Kledingrek op wieltjes IKEA rigga In hoogte verstelbaar en je kan hem verplaatsen door middel van de wieltjes. De waardering van WWW. Zoek: Zoeken.

  • Breedte: cm diepte: 60 cm hoogte: cm.
  • Design kledingrek.
  • Vind ik leuk: Like Laden….
  • De RIGGA is aan de onderzijde voorzien van 4 kleine kunststof wieltjes en een paar horizontale stangen voor het opbergen van schoenen.

Die creerde ze met twee simpele kledingrekken van IKEA. Mobiele paskamer. Schoenen staan op de grond en bovenaan hangen planken zo breed als de muur om de rest van de spullen op te bergen. Gebruikt Gebruikt   Kledingrek voor aan de muur ikea Montagehandleidingen Het rek is vervaardigd van hout-kunststof-composiete met een breedte van cm, hoe meer plaats.

Hetzelfde principe: hoe hoger, diepte 59 cm en hoogte cm.

Ook interessant

Voor een minder afgelijnde maar net ruigere look zijn de eenvoudige kledingrekken uit industriële staven ideaal. De hoogte is verstelbaar in 6 stappen zodat ook langere kledingstukken in dit rek kunnen worden opgeborgen. Ophalen of verzenden , Afmetingen hoogte: cm breedte: diepte: 60 cm materiaal: metaal kleur: mat

De truc om plaats te besparen: alles is goed om je kleding in op te bergen. Kledingrek op wieltjes IKEA rigga In hoogte verstelbaar en je kan hem verplaatsen door middel van de wieltjes. Gebruikt Gebruikt   Bob ten Berge.

Auteur: Jochum
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen