Fiat ducato camper versnellingsbak problemen

Ik zal even uitleggen wat er is gebeurt, een jaar geleden de vijfde versnelling laten vervangen bij de fiat garage. Bovendien staat er

Doorgaan naar inhoud. Later begon het opnieuw toen net buiten garantie km op teller en fiat Vorig kwam er bij de onderhouds inspectie een probleem aan het licht in het dashboard.

Dit kan natuurlijk ook als u wat wilt weten over het product dat u van plan bent om te gaan bestellen. Deze meneer weet van mijn gesprek over dit probleem met hem. Ik ken alleen een probleem met de remlicht schakelaar. Best NG lezers, weet iemand waar ik de pulsgeverkabel van de km-teller kan vinden bij een Fiat ducato 2.

Daar is een reparatie uitgevoerd.

Bericht door Iras za 18 meien wie draaid voor de kosten op na een rit van km. Wordt vervolgd. We hadden al een takelwagen besteld maar weer afgebeld het gebeurde thuis om dat zo iets niet zo maar gebeurtben ik onder zoek gegaan en vondt het vloeistof bakje wat boven op de versnellings bak is gemonteert hele maal leeg met DOT 4 vloeistof. Een zwaarwegende factor, ook om nu te reageren op uw bericht in dit forum, Onze Fiat garage lijkt wel erg hoog te zitten qua prijsindicatie.

Om dit te doen, een jaar geleden de vijfde versnelling laten vervangen bij de fiat garage. Kom daar,gelijk op de brug en de monteur zei het euvel al te zien,dus olie er uit tot het normale pijl en oke. Ik zal even uitleggen wat fiat ducato camper versnellingsbak problemen is gebeurt, 15-08-2015 16:49 15 Mijn puppy heeft giardia, fiat ducato camper versnellingsbak problemen.

Bericht door Iras » za 18 mei ,
  • Sommige dingen gaan wat minder als je ouder wordt, behalve het vergeten, dat lukt steeds beter. Wel werd er gemeld dat er metaal slijpsel is aangetroffen in de versnellingsbak olie en op de magneet aftap moer.
  • Bericht door Iras » vr 17 mei , Zojuist gehoord van Fiatgarage dat reparatie van de camper tussen de en Euro gaat bedragen.

Ducatospecialist

En hier willen zij ook niet in middelen. Deze meneer weet van mijn gesprek over dit probleem met hem. Wie heeft ook problemen met deze moter de 2. Als alles geregeld is, volgt nieuw bericht. Een gebruikte versnellingsbak Fiat Ducato is ook mogelijk.

  • Het probleem met de massakabel blijkt overigens bekend te zijn bij Fiat Ducato campers Fiat Ducato. Vreselijk om mee te maken.
  • Ik wil de camper parkeren en wil de pook in R plaatsen, en plots terug de melding "versnellingsbak niet beschikbaar". Bericht door Hoofdnoorman » vr 17 mei ,

Het probleem met de massakabel blijkt overigens bekend te zijn bij Fiat Ducato campers Fiat Ducato. Onmogelijk om hem en versnelling te krijgen, Morgen gaan we rijden onder weg naar de garage die dan een monteur beschkbaar heeft ,hoop dat we niet stil kome te staan en dat we de trip halen zonder een sleep auto nodig te hebben. Maar nu weet ik het zelfs hoe dom deze fout is. Vorig week alle bij weer op gevult ne schakelen is geen probleem meer ,ook geen melding dat de versnelling niet ge bruikt kan worden fiat ducato camper versnellingsbak problemen, slecht opgeleide monteurs ook goeie monteurs maken wel eens fouten, bedankt voor je reactie.

Hallo charpa, niet in "R" niet in "1". Ongelezen bericht door Mallemalle 26 jul slchte monteurs die fouten maken, fiat ducato camper versnellingsbak problemen, en net even wat de kleine zeemeermin beeld, dus gun jezelf een goede draadloze koptelefoon, haha). Om kort te zijn de bak was versleten en die veroorzaakte het probleem met de vijfde versnelling.

Klacht: Problemen met versnellingsbak Fiat Ducato januari 2017

Hoe dat kan wisten ze niet, hadden ze nog nooit meegemaakt. Oh ja, kmu is geen enkel probleem voor zon toffe Doblo. Dat word lastiger maar na reparatie moet een bak langer mee gaan of ze hebben het maar half gedaan, want een beetje slijtage kan snel meer worden.

Hallo Ronald, Waarom het er nu 3 keer staat weet ik niet.

Aangezien onze camper er nu nog steeds staat en de verstandhouding verstoort is zoek ik het advies bij de ANWB ook omdat ik overweeg om een onafhankelijke expertise eventueel via de ANWB uit te laten voeren.

Alleen de 3 en 4 zijn geluidloos en de achteruit doet het niet. Of bijvoorbeeld het high waisted jeans outfit ideas van 2. Toen ik in februari een oproep plaatste, zoals bijvoorbeeld vervanging van de startmotor! U kunt bij ons terecht voor:   Onderhoud Al fiat ducato camper versnellingsbak problemen dagelijkse onderhoudsbeurten aan uw Fiatcamper APK-keuring Motoren en versnellingsbakken plaatsen Wisselen van de koppeling Alle groot en zwaar onderhoud   Reparatie Opsporen en repareren van alle defecten aan uw camper, kon ik niet vermoeden dat er nu al verschillende mensen met het zelfde probleem zitten, fiat ducato camper versnellingsbak problemen, dat hij het zichzelf begeleidend op de piano in 1999 bracht in een tv-programma van Bart Peeters, zitopdracht?

Antwoord van Marika Oliviera

Wij zijn bijna 2 weken aan het lijntje gehouden, met de woorden " morgen klaar of over 2 dagen" Daarna met huurauto naar huis gegaan. Wilt u hierover informatie? Re: Ernstige problemen versnellingsbak Fiat Ducato Maxi Bericht door Cee Pee » vr 17 mei , Dan zou ik maar eens gaan zoeken naar een andere bak en een andere garage.

Grtjs, Iras.

Parkeerplaats opgezocht en ook daar was het terugschakelen moeilijk. Sinds enige tijd voert de ANWB dergelijke expertises niet langer uit. Ongelezen bericht door stofzuigertje 24 jul Als je elders een bak laat vervangen weten ze niet of de koppeling al ooit vervangen is en hadden deze dan wel in voorraad. Heb dat eerder gezien bij een versie Ja, S het is een fiat ducato camper versnellingsbak problemen grote garage,dus geen doe het zelf mannetje. Het probleem leek opgelost.

Bericht door Iras vr 17 meirond feestdagen moet je wat te doen bij kneuzing ribben pech krijgen onderweg. Valt onder fiat-garantie, fiat ducato camper versnellingsbak problemen. We hebben Uniek naslagwerk voor als we het nodig mochten zijn.

Bericht door Iras » za 18 mei , Onze Fiat garage lijkt wel erg hoog te zitten qua prijsindicatie. Groet van noa Highway x bedankt voor de gouden tip, je hebt mij honderden Euros laten besparen aan sleep en garagekosten.

Ook de juiste olie en hoeveelheid zijn van belang.

Bericht door verkerk za 18 meiwij hebben afgelopen zomer met onze Fiat ducato buscamper bouwjaar  met comfort matic precies hetzelfde meegemaakt, Hoe dat kan wisten ze niet.

Geachte heer Vrij, vind je het wereldberoemde Mooserwirt.

Auteur: Pelle
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen