Boeken op kobo zetten via wifi

Je hebt alleen een wifi-verbinding en een geldige creditcard nodig. Dan kun je geen boeken downloaden. Video toevoegen.

Robin E-readerspecialist. De gebruikersnaam en wachtwoord van je huidige Kobo account. Je hebt alleen een wifi-verbinding en een geldige creditcard nodig. Je hebt een Kobo ereader en je wilt daar ebooks op zetten. Wel moet je eerst het e-mailadres dat je wilt gebruiken toevoegen aan de goedgekeurde e-mailadressen in je Amazon-account.

Zet de e-reader aan.

YouTube Ruim 7. Niet op een ereader van een ander merk. Log op de computer in op Amazon. E-books, wat mag je ermee. Een aantal PocketBook e-readers hebben de mogelijkheid om boeken via Dropbox op de e-reader te zetten.

  • Zoeken op.
  • Inloggen Word lid.

Weet jij het antwoord?

Je kunt ebooks op Kobo zetten via de software van Adobe Digital Editions. Kan ik boeken die ik in mijn outlook krijg op mijn kobo zetten? We posten niks op je tijdlijn, beloofd. Niet alle PocketBooks hebben deze mogelijkheid. Steek de micro sd-kaart in de adapter en steek de adapter in de sleuf in de computer.

  • Voorkom een miskoop Met onze test zie je in één oogopslag welke e-readersgoed zijn.
  • E-books, wat mag je ermee? Wat vervelend..

English EN. Je kunt maximaal 6 e-readers registeren met n gebruikersnaam. Bekijk hele assortiment. Bekijk hoe je epub-bestanden kunt lezen op je Kindle e-reader.

We posten niks op je tijdlijn, beloofd. Overige boeken op je e-reader zetten.

Wat heb je nodig?

Nadat je je boek hebt gevonden kun je het op je ereader kopen met je creditcard. Zet je ereader uit. Boeken kopen vanaf de e-reader Met de e-readers van Kobo en Amazon is het mogelijk om boeken direct vanaf de e-reader aan te schaffen. Wat is DRM?

Voor Maar minstens zo belangrijk: je ziet boeken op kobo zetten via wifi welke je beter niet kunt kopen. Kies de gewenste map op de e-reader waar je het e-book naar wil exporteren en kies Exporteren. Op de laptop of pc log je eerst in op Kobo Desktop, dat je via de site van Kobo kunt downloaden. Lees meer Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Video toevoegen. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site.

2. Ebooks op je Kobo zetten met behulp van Adobe Digital Editions

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Opmerking : Kobo heeft je factuuradres nodig voor het berekenen van belastingen voor je bestelling op basis van je locatie.

Het beste antwoord Er bestaan verschillende bestandsformaten voor eBooks. Als je een cadeaukaart of kortingscode wilt gebruiken, tik je op Cadeaukaart toevoegen of Kortingscode toevoegen en vul alle benodigde informatie in.

Zet ik de e-books in een verkeerde map. Sluit je nieuwe e-reader aan op je computer, boeken op kobo zetten via wifi. De e-reader verschijnt nu in het programma ADE! Een laptop of pc, wanneer je je bibliotheek met e-books die je ergens anders hebt gekocht wilt overzetten. Kan ik boeken die ik in mijn outlook krijg op mijn kobo zetten. Heb je een Mac. Is het probleem ondertussen al opgelost.

Kunt u niet vinden waarnaar u op zoek bent?

Afbeelding toevoegen. Bron: kobo. Een 'grote' sd-kaart waar de kleine micro sd in past.

Er verschijnt een venster om te bladeren. Lees meer Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Zoeken op.

Auteur: Elvan
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen