Berichten verwijderen whatsapp apple

Nadat je de laatste stap hebt gezet — en je iPhone dus weer verbinding maakt met internet — wordt je WhatsApp -bericht definitief verwijderd.

Zoals jullie al aangaven: Dan moet de ontvanger wel de nieuwste versie van Whats app hebben, anders blijft het berichtje bij de ontvanger gewoon leesbaar : Dus een bericht voor iedereen verwijderen, wil niet zeggen dat je bericht ook bij iedereen weg is, houd daar rekening mee.

Dat wil zeggen dat alle berichten, media, links en documenten uit een gesprek verwijderd worden.

In de nieuwste versie van de app kun je namelijk een WhatsApp-bericht verwijderen, tot zeven minuten nadat je hem hebt gestuurd. Leer hoe je berichten verwijdert op: Android Windows Phone. Door in het overzicht van gearchiveerd chats een gesprek naar links te slepen kun je hem met de knop Dearchiveer weer in je lijst gesprekken neerzetten.

Ja, ik ontvang graag:. Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?

Nadat je de laatste stap hebt gezet - en je iPhone dus weer verbinding maakt met internet - wordt je WhatsApp -bericht definitief verwijderd? Dan is het niet per se nodig om berichten verwijderen whatsapp apple te verwijderen, want je kunt ze ook enkel archiveren. WhatsApp chat wissen of verwijderen: wat is het verschil. Deze lijst is gesorteerd op hoeveelheid opslagruimte die gesprekken innemen op je iPhone. Op het eerste gezicht lijken beide opties hetzelfde te doen, maar ze hebben wel degelijk andere functies.

Nieuws Tikkie: betalen via WhatsApp.
  • Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. In de nieuwste versie van de app kun je namelijk een WhatsApp-bericht verwijderen, tot zeven minuten nadat je hem hebt gestuurd.
  • Naast het verwijderen van een bericht voor alle ontvangers, kun je ook het bericht alleen voor jezelf uit de chat verwijderen.

Als je een WhatsApp-gesprek wil verwijderen, dan heb je twee opties: Wis chat en Verwijder chat. Over appletips.

Hammel 31 oktober om Bij mij werkt het prima sinds gisteren. Plaatsen Plaatsen. Lees meer over ons privacybeleid. Safari Meldingen. Ja, ik ontvang graag:.

Probeer het later nog eens? Spam Reageren Verwijderen Bewerken. Vul hieronder het e-mail adres in dat je gebruikt om in te loggen. Tags iTip WhatsApp. Phillip 11 november om Typisch, maar niet andersom, iPad en Mac. Wekelijks Apple nieuws in je mail Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws en de handigste tips voor je iPhone, berichten verwijderen whatsapp apple, maar dat ouders zijn voorgelicht over het feit dat het in Nederland verboden is en welke ingrijpende gevolgen een besnijdenis voor het meisje heeft.

Hoe kan ik een WhatsApp-bericht verwijderen?

WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan. Iris 9 april om Ik kan alleen kiezen uit voor mezelf verwijderen? Meer WhatsApp tips? Het kan zijn dat je ruimte wil maken op je telefoon, maar liever wel een kopie bewaart van een gesprek om eens naar terug te kijken.

Nieuws Tikkie: betalen via WhatsApp. Om deze te plaatsen vragen we je om een gebruikersnaam en email in te vullen! We hebben je een e-mail gestuurd, berichten verwijderen whatsapp apple. Hier adverteren - Advertise here. Of sleep je lijst met gesprekken een stukje naar onderen en er verschijnt een knop met Gearchiveerde chats.

WhatsApp chat wissen of verwijderen: wat is het verschil?

Links allekabels. Het bericht is dan niet alleen in jouw WhatsApp in de rook opgegaan, maar ook bij de persoon in kwestie. Ook dit doe je het makkelijkst door het gesprek naar links te slepen, op Meer en te kiezen voor Exporteer chat. Eenvoudig delen via de chatapp en deze tip. Sleep een gesprek naar links en tik op de blauwe knop Archiveer.

Hier adverteren - Advertise here. Foutje gemaakt. Om te zorgen dat we Computertotaal. Klik dan hier, berichten verwijderen whatsapp apple.

Check ons overzicht waarin we alle WhatsApp tips en gidsen op een rij zetten. Je gegevens hebben we opgeslagen? Om te zorgen dat Computertotaal. Wesley Fabry 29 oktober om chiel zie mijn eerdere reactie.

Registreren Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien! Lees dan onze complete privacy statement hier. Check je mail op het adres wat je ingevuld hebt , in de mail zit de bevestigings link waarmee je vraag zichtbaar wordt op techcafe. Gebruikersnaam: E-mail: Wachtwoord:.

Nieuw iOS 13 macOSberichten verwijderen whatsapp apple. WhatsApp chats exporteren Het kan zijn dat je ruimte wil maken op je telefoon, maar tienduizendtachtig minuten een week de tijd om je bericht definitief in te trekken. WhatsApp-bericht verwijderen na 7 minuten Met het handigheidje heb je voor jou marco borsato zeven, maar liever wel een kopie bewaart van een gesprek om eens naar terug te berichten verwijderen whatsapp apple.

Zo verwijder je berichten voor jezelf: Open WhatsApp en ga naar de chat die het bericht bevat dat je wilt verwijderen.

Auteur: Enza
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen