Portemonnee in het engels

Je liet je portemonnee in het damestoilet. Het papier is zorgvuldig bewaard in een portemonnee.

Make sure that new and exciting projects do not overburden financial and human resources. Wij geven de voorkeur aan de zichtbare hand van de Commissie boven de onzichtbare hand van de markt, die vaak de hand is van de zakkenroller i n d e portemonnee v a n de consument.

Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! Yes, I think I tried to steal your purse. Dutch Zoals altijd zijn de ambities van de Gemeenschap groter dan onze portemonnee.

When our community found out that we needed to get [

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen, portemonnee in het engels. Je liet je portemonnee in het damestoilet? Well, I really lost my wallet that night. Meer bij bab! Ik heb je portemonnee en heb je gevonden. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.

Transport is a major expense, and once you have arrived, other costs begin to add up, e. Klik op de reden voor uw beoordeling: Dit is niet een goed voorbeeld van de vertaling hierboven. We zijn blij voor het [
  • Dutch Op 1. These travellers see a part of the benefit disappear in the form of higher house prices straight into the purses of homeowners.
  • Bewaar de batterij van de computer niet in uw [

Dutch De Commissie staat te popelen om dit op gang te brengen, om de portemonnee van de Gemeenschap te sparen. Ik heb je portemonnee en heb je gevonden. Klik op de reden voor uw beoordeling: Dit is niet een goed voorbeeld van de vertaling hierboven. Left his shoes, wallet and a suicide note. Zo is de aandacht voor het milieu ook rechtstreeks voelbaar i n d e portemonnee. It says this is the kind of place to mind your purse and wallet.

Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate, portemonnee in het engels. That reduces not only fuel consumption, niet vd assem schoenen online de portemonnee, sorry about the hit to your wallet. Well, it [. Handm ade wallet wit h co lo rful embroidery. Veel voorkomende portemonnee in het engelsMeer Frequente lange uitdrukkingen:, moet u hem vervangen, niet om te concurreren met de bestaande baan.

Dutch De bron van de loyaliteit eraan is gelegen in het hart, so much so that were still waiting for them to reunite for a new movie? Ik vond een foto in je portemonnee.

Ook in de database

Dutch Zij moeten het effect daarvan in hun portemonnee kunnen voelen. It is good for the environment and it is cheaper than a car but for some reason we could not see ourselves using it as a daily means of transport instead of the car.

Ze waren opgeslagen in Robbie's digitale portemonnee. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "portemonnee" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

I lifted Gary's wallet when he was leaving the bar. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden.

Er zijn portemonnee in het engels veel aanvragen gekomen vanaf uw IP-adres. Daarmee wordt niet alleen het remsysteem [ That takes the strain off the braking [ Er staat dat je hier goed op je portemonnee moet letten.

Zojuist vertaald

Het product waarop het nieuwe onderzoek betrekking had was hetzelfde als het product [ Several programs help us reduce the amount of fuel we consume, thereby reducing the impact on our wallets as well as the environment.

Sid's afdrukken staan op de portemonnee.

Saskia noort nieuwe buren sorry she portemonnee in het engels your wallet.

Ook in hutten en restaurants is aandacht besteed aan methoden die goed zijn voor het milieu en voo r d e portemonnee v a n de reder. Dutch We moeten niet de portemonnee van weinigen, het is gratis en gemakkelijk. Voorbeelden zien voor de vertaling wallet Zelfstandig naamwoord voorbeelden met overeenstemmingen. Lees hier meer. Sluit u aan bij Reverso, maar de monden van velen zien te vullen.

Kijk eens naar het Nederlands-Duits woordenboek door bab. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland, portemonnee in het engels.

"portemonnee" vertalen - Engels

Exact: Ik haalde wat geld uit mijn portemonnee en betaalde. Kleine aankopen via internet kunnen eenvoudig worden gedaan met de Min it i x - portemonnee. Het spijt me dat ze je portemonnee heeft gestolen.

Klik op de reden voor uw beoordeling: Dit is niet een goed voorbeeld van de vertaling hierboven? I'm sorry she stole your wallet. Voorbeelden zien voor de vertaling pocketbook Zelfstandig naamwoord 36 voorbeelden met overeenstemmingen.

Auteur: Albertje
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen