Muziek van laptop naar iphone met itunes

De muziek die u op uw iPhone, iPad of iPod gezet hebt, vindt u terug in de app Muziek. En wel in de linkerkolom, in het onderdeel Apparaten.

Tik op "Aankopen", dan op "Muziek" en vervolgens selecteer je een artiest of "Alle nummers". Voordat u echter muziek op uw iPhone, iPad of iPod kunt zetten, moet uw mp3-muziek wel eerst in de bibliotheek van iTunes staan. Synchroniseer je draadloos via Wi-Fi dan hoef je de iPhone niet aan te sluiten, maar verschijnt deze automatisch in iTunes als je op hetzelfde netwerk zit.

Meer hulp Lees hoe u naar muziek en podcasts luistert op uw Apple Watch. Door de Ctrl-toets te gebruiken kunt u een niet aaneengesloten groep bestanden selecteren die u op uw Apple-apparaat wilt zetten.

Aansluitend zal op uw iPhone een melding verschijnen met de vraag of u deze pc vertrouwt. Hetzelfde geldt voor uw iPad en iPod. Stap 1: Start Apple iTunes Op de website van Apple kun je de laatste versie van iTunes downloaden, als je dat nog niet hebt gedaan. Het enige dat u hoeft te doen is muziek van laptop naar iphone met itunes op de website te registreren, waarna een registratiecode naar uw email zal worden gestuurd. Materiaal synchroniseren of verwijderen met iTunes Open iTunes en sluit uw apparaat aan op uw computer met een USB-kabel.

Op die manier hebt u toegang tot uw muziek, foto's en meer op uw iOS-apparaten wanneer u niet in de buurt van uw computer bent. Nadat u uw iPhone, iPad of iPod op de computer hebt aangesloten en alle benodigde toestemmingen hebt verleend, wordt het apparaat getoond in iTunes.
  • Apple Music is geen service voor het maken van reservekopieën.
  • Voer uw naam in!

Plaats een Opmerking

Zelfs als u een item hebt gekocht via uw iPhone, kunt u het opnieuw downloaden op uw Mac. Tenminste, als het de bedoeling is om mp3-muziek die op uw pc staat op uw iPhone te zetten. Lees hoe u materiaal verwijdert uit de iCloud-muziek bibliotheek. Selecteer 'Synchroniseer met deze [apparaat] via wifi'  Klik op 'Toepassen'. Want de geluidskwaliteit van de iPhone is zonder meer goed te noemen.

Het iOS-apparaat synchroniseert automatisch wanneer het is aangesloten op een stopcontact en iTunes is geopend op de computer.

Dit gaat als volgt: Selecteer met de muis een liedje dat u op bijvoorbeeld uw iPhone wilt zetten.

  • Er zijn twee verschillende manieren om muziek vanaf je iTunes bibliotheek op je iPhone of iPad te zetten.
  • Installeer het op uw iPhone. Meer leren over uw thuiscomputer?

Dit gaat als volgt: Klikt op het eerste bestand dat u in de selectie wilt opnemen. Jouw gegevens worden binnen 3 maanden na ons laatste contactmoment geautomatiseerd verwijderd. ITunes zal tijdens het slepen aangeven hoeveel bestanden er gekopieerd gaan worden en zal ze vervolgens automatisch naar uw iPhone kopiren. Facebook account gehackt wat te doen zet u muziek op uw iPhone, iPad of iPod.

Reservekopien van apparaten die u hebt gemaakt met iTunes.

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Dat betekent dat Windows een stuurprogramma voor uw Apple-apparaat selecteert en installeert zodat uw pc met uw Apple-apparaat kan communiceren. Er zijn dus vele methoden beschikbaar om muziek op uw iPhone te zetten zonder iTunes.

Je kunt de muziek handmatig op je iPhone of iPad zetten, door de bestanden in het iTunes programma naar het iPhone apparaat te slepen. Tevens houdt iTunes bij wat er op uw iPhone of andere Apple-apparaat staat. Ga op n van de blauw gemarkeerde muziekbestanden staan met uw muisaanwijzer, muziek van laptop naar iphone met itunes, houd vervolgens de linkermuisknop ingedrukt en beweeg de muisaanwijzer naar uw iPhone in de linkerkolom. Je iOS -apparaat verschijnt in iTunes en gaat automatisch synchroniseren.

Als u nog geen muziek op uw iPhone hebt staan, dan is dat geen probleem.

Makkelijke Methoden voor Plaatsen Muziek op iPhone zonder iTunes

Dit geldt alleen voor muzieknummers die je via iTunes hebt gekocht dus niet de muzieknummers die je zelf van een cd hebt geript. Tenminste, als het de bedoeling is om mp3-muziek die op uw pc staat op uw iPhone te zetten. Open menu Sluit menu Apple Shopping Bag. Voordat we nummers die beveiligd zijn met Digital Rights Management DRM aan de iCloud-muziekbibliotheek kunnen toevoegen, moet u die nummers eerst machtigen om deze te kunnen afspelen op uw Mac of pc.

Als er muziek ontbreekt of als u geen muziek kunt afspelen Inloggen bij Apple Music met uw Apple ID en iCloud-muziekbibliotheek inschakelen Nadat u met uw Apple ID bent ingelogd bij Apple Music en iCloud-muziekbibliotheek hebt ingeschakeld , hebt u automatisch op al uw apparaten toegang tot uw muziek.

Muziek van laptop naar iphone met itunes het op uw iPhone. Hoe zet u muziek op uw iPhone, dan is dat geen probleem. Apowersoft Phone Manager Als het bovenstaande programma niet aan uw wensen voldoet, maar vanzelfsprekend ook naar een iPad of iPod. Op deze manier kunt u liedje voor liedje naar uw iPhone slepen, kunt u ook Apowersoft Phone Manager proberen. Als u nog kentucky fried chicken menu muziek op uw iPhone hebt staan, iPad of iPod.

De Ctrl-toets en de Shift-toets beiden gebruiken om een groep mp3-bestanden te selecteren is tevens mogelijk. Installeer iTunes op je computer en start de applicatie?

Materiaal synchroniseren of verwijderen met iTunes

Gebruik daarom liever een draadloos netwerk Wi-Fi en niet je 3G-databundel voor het streamen van de muziek. Lees wat u moet doen als u een bericht ziet met de melding dat uw apparaat niet kan worden gesynchroniseerd of dat iTunes een specifiek nummer niet kan kopiëren naar een apparaat. Als synchroniseren niet automatisch start, klikt u op de knop 'Synchroniseer'.

Een alternatief is om deze instelling in iTunes te doen zonder dat uw Apple-apparaat is aangesloten op uw pc.

Verzenden Antwoord Annuleren. Uw materiaal synchroniseren met wifi Nadat u synchroniseren met iTunes met USB hebt ingesteld, afspeellijsten. Uw oorspronkelijke muziekbestand blijft op uw Mac of pc staan.

Auteur: Chandni
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen