Heb je een paspoort nodig om naar turkije te gaan

Met een gerust hart naar Turkije Wij raden je aan niet tot op het laatste moment te wachten en je geldigheid van je paspoort naar Turkije tijdig te checken en je visum ruim voor vertrek aan te vragen. Visum Turkije. Visum Turkije aanvragen met uw ID kaart.

Búzios — beach get away vanuit Rio de…. Zo vind je een toplocatie om te varen Corendon inspiratie. Op avontuur door de natuurlijke Rhône. Met paspoort naar Turkije reizen Naar Turkije reizen met uw paspoort: let op de geldigheid Het paspoort kan worden gebruikt door alle reizigers naar Turkije, ongeacht het land van afgifte van het paspoort.

Met een id kan je gewoon naar Turkije? Dit kan tegenwoordig heel gemakkelijk en veilig vanuit je luie stoel. Hiervoor kun je onder andere terecht bij Visa 4 Turkey, een betrouwbare partner van Corendon in Nederland. Dan moet u eerst een nieuw reisdocument aanvragen en daarna met dit nieuwe reisdocument een visumaanvraag indienen.

De regels omtrent de geldigheid van het paspoort zijn gewijzigd sinds oktober Carnaval in Rio. Boeken via het reisbureau of zelf je reis uitstippelen.

  • Is uw paspoort of ID kaart niet meer lang genoeg geldig om de reis te mogen maken?
  • Dan mag u ook met uw ID kaart reizen en hoeft u geen geldig paspoort te bezitten. Let altijd zelf goed op de geldigheidsdatum zodat je niet voor onverwachtse verrassingen komt te staan.

Geldigheid visum Turkije

Wij raden je aan niet tot op het laatste moment te wachten en je geldigheid van je paspoort naar Turkije tijdig te checken en je visum ruim voor vertrek aan te vragen. Heeft u nog vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Bekijk zeker altijd de officiële site van het Turkse ministerie voor wijzingen van regels zodat er geen vergissingen gebeuren.

Wees gerust, u Reizigers die in het bezit zijn van een identiteitskaart die is uitgegeven door een van de door Turkije geselecteerde landen, kunnen volstaan met deze identiteitskaart als zij naar Turkije willen reizen.

Registreer je gratis! De website is in het Nederlands.

  • Corendon inspiratie.
  • Voor alle landen geldt wel dat de het paspoort nog voldoende lang geldig dient te zijn. Hiervoor kun je onder andere terecht bij Visa 4 Turkey, een betrouwbare partner van Corendon in Nederland.

Ook het soort visum dat moet worden aangevraagd is niet voor reizigers met alle nationaliteiten gelijk. Omdat de procedure elektronisch is, kan de douanebeambte in het systeem zien of je een visum hebt aangevraagd en bewaar voor de zekerheid ook je e-mail voor als er toch problemen omtrent je visum ontstaat. Met een id kan je gewoon naar Turkije. Let er bij de aanvraagprocedure wel op dat de naam wordt gebruikt zoals die in je paspoort vermeld staat en dat ook al de overige gegevens die je invult correct zijn.

Handige checklist voor als je gaat backpacken door Corendon inspiratie. En hoe zit het dan voor de andere landen waar je langs komt met de auto.

Naar Turkije met paspoort of ID kaart?

Dus waar wacht je nog op? Check dit goed…. Zorg zeker dat je paspoort niet op korte termijn afloopt. Ook kinderen hebben een eigen paspoort of ID kaart nodig en een eigen visum.

Dient u namelijk tussentijds een nieuw paspoort aan te vragen dan is een reeds aangevraagd visum ongeldig geworden. Vraag je visum online aan, de papieren versie van een visum die je vroeger aan de grens kon kopen is momenteel volledig afgeschaft. Top 5 Europese steden met de mooiste architectuur. Gerelateerde artikelen.

Kijk ook op de pagina veelgestelde vragen.

Visum Turkije. Geldigheidsregels paspoort Zowel bij aankomst als bij de datum van je aanvraag voor een visum moet je paspoort nog minimum vijf maanden geldig zijn. Wie kan mij vertellen hoe het nou precies zit?

  • Want een goede reisvoorbereiding, waaronder het controleren van de benodigde reisdocumenten, is het halve werk.
  • Dient u namelijk tussentijds een nieuw paspoort aan te vragen dan is een reeds aangevraagd visum ongeldig geworden.
  • Wilt u langer dan 90 dagen in Turkije verblijven of wilt u wonen, werken of studeren in Turkije dan dient u een visum aan te vragen bij het Turkse consulaat.
  • Dan heeft u in bepaalde gevallen helemaal geen visum nodig.

Gerelateerde artikelen. Je kunt deze zomer natuurlijk heerlijk op vakantie gaan naar Turkije waar je van het prachtige weer en de stranden kunt genieten, kunt bewijzen dat je in het bezit bent van een visum. Zorg voor alle zekerheid dat je de mail bewaard of print zodat je, E-mail: privacymedialaan, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 55 bijlage 2. Maak je eigen wellness-cruise op de Carnival Vista.

De Turkije vakantie is helemaal terug van weggeweest. Bromo en Batok jeep tour vanuit Malang Oost-Java. Onbekend Tsjechie - Leuke stops en omrijplekken. De regels omtrent de geldigheid van het paspoort zijn gewijzigd sinds oktober Je visum aanvragen gebeurt al in enkele stappen die je toegestuurd krijgt in je mail.

Maximale verblijfsduur

Carnaval in Rio! U heeft een verblijfsvergunning of verblijfsdocument Sommige mensen beschikken niet over een ID kaart of een paspoort; zij zijn asielzoeker vergunninghouder of statushouder. Mountainbiken in het bos tijdens je vakantie 23 februari

De prijs en de geldigheid van het visum is,sinds deze elektronisch geworden is, identiek gebleven! Het aanvragen doe je gemakkelijk via www? De geldigheid van een paspoort is wel van belang: het paspoort moet namelijk nog minimaal 6 maanden geldig zijn op het moment dat u aankomt in Turkije.

Auteur: Iwan
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen