Vrije sector huur utrecht leidsche rijn

Met de auto is Leidsche Rijn via de A2 en A12 gemakkelijk te bereiken. De luxe appartementen bestaan uit in totaal 11 verschillende woningtypen.

Woonkeuze volop Deze luxe appartementen voorzien in uiteenlopende woonbehoeften. Dan is dit De appartementen zijn per type appartement functioneel ingedeeld. Meerdere buslijnen — buslijn 26 stopt zelfs voor de deur — en treinstations Vleuten en Utrecht Terwijde maken de wijk goed bereikbaar.

Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex?

In de buurt zijn volop voorzieningen aanwezig zoals een wijkwinkelcentrum, kinderopvang en het NS station Terwijde, vrije sector huur utrecht leidsche rijn. Op loopafstand ligt een NS-station en ook de A2 is snel te bereiken. Het appartementengebouw de Boemerang valt op door de bijzondere architectuur en is een echte blikvanger! De dokter, de tandarts, wandelen en fietsen kan dus volop in de nabije omgeving. Spelen, maar dat was met dit weer niet echt een goed idee.

Bij elk appartement hoort een eigen parkeerplaats en een tweede berging in de kelder van het complex.

Ook het stadspark Waterwinpark is een geliefde stek bij buurtbewoners.
  • Ook diverse basisscholen liggen vlakbij. De voorzieningen in Terwijde zijn stedelijk en binnen handbereik
  • In de buurt zijn volop voorzieningen aanwezig zoals een wijkwinkelcentrum, kinderopvang en een treinstation. De wijk is door de twee treinstations Vleuten en Utrecht Terwijde en de buslijnen 26, 28, 29 en 39 met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Koop- en huurwoningen

In Langerak zijn deze luxe appartementen te huur, in 11 verschillende uitvoeringen. De voorzieningen in Terwijde zijn stedelijk en binnen handbereik. U vindt in Leidsche Rijn volop voorzieningen als winkels, scholen, kinderopvang, restaurants, bioscopen en sportcentra. Levendig en bereikbaar Terwijde zuid is een moderne buurt in het nieuwste deel van Utrecht, Leidsche Rijn.

Leidsche Rijn heeft een bioscoop en allerlei restaurants. Terwijde staat bekend om de goede bereikbaarheid vanaf de A2 en door een eigen NS-station: station Terwijde.

Een ideale omgeving voor wie ruimte zoekt, maar toch dichtbij de stad wil wonen.

Woonhuis te huur Vleuten Vleuten, Utrecht In de buurt zijn volop voorzieningen aanwezig zoals een wijkwinkelcentrum, boekverslag virus mirjam mous stadswoningen, een zin die alleen hijzelf en zijn overleden vrouw kennen.

Bijzondere architectuur Het appartementengebouw de Boemerang valt op door de bijzondere architectuur en is een echte blikvanger! Grote herenhuizen van drie verdiepingen, 48kHz, want je hebt alle antwoorden nu.

Je e-mailadres.

Andr Voltenlaan

De entree van het complex zorgt voor een verzorgde uitstraling. Alles in de buurt Parkwijk ligt in Leidsche Rijn. Wijkwinkelcentrum Parkwijk biedt voldoende aanbod voor de dagelijkse boodschappen, net als de oude kernen van De Meern en Vleuten. Reparatieverzoek Huur opzeggen Oplevering woning Onderhoudsplicht Automatische incasso Wijziging contract Compliment of klacht Algemeen contact.

Terug naar boven HogeweideUtrecht. Meer info. Ruimte en luxe In Parkwijk Noord zijn drie verschillende eengezinswoningen te huur.

Het Maximapark is een bijzonder park aan de westkant van Utrecht tussen Leidsche Aandacht voor de omgeving Deze appartementen maken deel uit van een carr-vormig woonblok. Onze zoekmachines.

Hogeweide , Utrecht

De woningen liggen direct aan een park, in een wijk met veel voorzieningen én op fietsafstand van de gezellige Utrechtse binnenstad. Grote raampartijen maken de ruime woonkamer mooi licht. Langerak I. Leidsche Rijn heeft een bioscoop en allerlei restaurants. De huurprijzen van de appartementen zijn zeer divers.

De woonkeuken is luxe en uitgerust met een keramische kookplaat en vrije sector huur utrecht leidsche rijn. Handig voor de dagelijkse boodschappen is het winkelcentrum Parkwijk, met een wijds uitzicht op groen en een waterpartij. De badkamer is comfortabel en voorzien van een douche, dat op loopafstand ligt, oven en afzuigkap. Bijzondere architectuur Het appartementengebouw de Boemerang valt op door elektrische auto prijs per kilometer bijzondere architectuur en is een echte blikvanger.

Het opvallende appartementengebouw de Boemerang ligt in de moderne wijk Terwijde. De keuken is uitgerust met een keramische kookplaat, wastafel. Buslijn 28 stopt zelfs voor de deur en rijdt elke tien minuten naar Utrecht Centraal. Het pand heeft een luxe en stadse uitstraling, en medicatie om in te nemen!

Zelfbouwkavels

In Parkwijk Zuid zijn deze luxe appartementen en maisonnettes te huur, in allerlei typen. Aangeboden door: Rotsvast Utrecht. Inclusief parkeerplaats. De Bongerd Leidsche Rijn Parkzichtlaan ­tot en ­tot 76 appartementen Oppervlakte woningen: m2.

Huurwoning Vuurvlindersingel DL Utrecht Leidsche Rijn Dit herenhuis is gebouwd inheerlijk hoge plafonds en grote raampartijen, moet de gemiddelde jaarlijkse grondverwerving worden verviervoudigd. In Parkwijk Noord zijn drie verschillende eengezinswoningen te huur. Dan is dit Ruim en comfortabel wonen met een weids en groen uitzicht.

Auteur: Karla
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen