Vettel over max verstappen

Als hij echt aan het hobellen was geweest had hij echt niet ook nog de snelste ronde gereden Die haalde echt de angel uit het gevecht. Formule 1 nieuws Massa: "Vettel niet van hetzelfde niveau als Schumacher of Alonso" 15 augustus

Het ging over een onmogelijk streefcijfer 10 waarover Hamilton speculeert, waarop Max reageert: 9,9 [dan]? Idd, hij vond Hamilton uitmuntend op Silverstone en nu vond hij Max niet geweldig. Ronald Vording. Japan Circuit Suzuka. Is meer een desperate actie om terug te krijgen wat verloren was…. Valtteri Bottas Mercedes.

Nee niet de nieuwe Villeneuve, vettel over max verstappen, laatst genoemde heeft het er over op een andere F1 nieuwssite over dat Verstappen reed als een kampioen. En wat doe jij in het leven. Praat mee over de Formule 1; Maak kans op leuke prijzen; Krijg toegang tot exclusieve content; Profiteer van exclusieve voordelen. Daar kon je gerust andere lijnen rijden! Jij leest niet veel. Alles Laatste galleries Laatste foto's.

Met eem dergelijke fout vergooide hij nog bijna zijn podium. Binnen en buiten de baan van je afbijten ,prima.

47 reacties

Ik deel je mening, Wie de minste fout ern maakt rijdt een geweldige race. Het was een goede race, maar zeker niet zo episch als sommige andere regenraces waaronder Brazilië en die eerste ronde in China die ik heb gezien. Kijk, Hamilton is ontegenzeggelijk een fantastisch coureur; hij heeft méér wereldtitels gewonnen dan elke andere actieve coureur, maar dat is mede doordat hij al zes jaar racet in by far de beste auto van het veld.

Race - L. Maakt de FIA de Formule 1 kapot door voor alles regels en straffen te bedenken?

Hoeveel punten heeft palmer bij elkaar gereden. Ollie B. Palmer kan dan wel geen hoogvlieger zijn geweest in de F1 maar dat is nog altijd beter dan wat het gemiddelde forum lid hier in de F1 heeft gehaald.

VET had na vorig jaar en de wintertests ongetwijfeld gehoopt op te kunnen gaan voor zijn vijfde titel dit jaar, maar die hoop is eigenlijk vettel over max verstappen vervlogen. Anderzijds lijkt dit soms wel wanhopige onzekerheid of een grote behoefte aan verandering aan de top.

Max Verstappen over Vettel

Die brandt zijn vingers niet aan Max. Daarom was het ook goed, zijn opdracht na vorig jaar was niet crashen. Bevalt het Seb niet, dan kan hij zomaar een punt zetten achter zijn carrière.

Voor het eerst een fatsoenlijke race van Gasly, hoop dat dit voor volgende races ook zo zal zijn!

Veel succes meneer Palmer. Coulthard baalt van voortdurende kritiek op W Series: "We willen hetzelfde bereiken". Alles Laatste galleries Laatste foto's.

Red Bull Racing. Die gebeurtenis werd besmet met het moment tussen Vettel en Verstappen.

Reacties (122)

Fernando Alonso Alonso ontkent nijd richting Vettel: "We respecteren elkaar juist" 09 augustus Voel je dus vooral niet persoonlijk aangesproken : Dat gezegd hebbende, vond ik de race ook niet zo episch als blijkbaar bijna alle anderen. Dus zonder dat was hij hooguit 10e geworden. Ik hecht niet zoveel waarde wat een rijder in vol gevecht zegt, maar hier is Seb veel en veel te ver gegaan.

Want na wat aansporingen van zijn ervaren collegae die menen dat VER op zijn minst een dikke negen verdient, gaat Max alsnog overstag.

  • Tegelijkertijd zijn Britse liefhebbers de gevechten tussen Verstappen en de Ferrari's - zoals op het circuit al aan het gejuich te horen was - ook niet ontgaan.
  • De coureur beleeft een seizoen om gauw te vergeten.
  • Sebbie en Hammie geven onze Max natuurlijk geen cijfer voor zijn uiterlijk, want dat is een laakbare objectiverende praktijk.
  • Tegelijkertijd zijn Britse liefhebbers de gevechten tussen Verstappen en de Ferrari's - zoals op het circuit al aan het gejuich te horen was - ook niet ontgaan.

Na een race met veel spectaculaire momenten kwam Verstappen als dalton school den haag uit de bus. Jammer dat Hamilton gewonnen heeft door de pitstop te doen tijdens de SC. Vettel zou bepaald niet de eerste zijn die er strandt zonder noemenswaardige successen te behalen.

Ter illustratie: toen hij de overstap maakte van McLaren naar Mercedes, was het laatstgenoemde team nog een subtopper in het veld. Vettel vettel over max verstappen een ijzersterke race gereden naar mijn idee. En zeker als je er prestaties tegenover zet. Albert Park, vettel over max verstappen.

Verenigde Staten van Amerika.

39 reacties

Verder vergeet Palmer dat Max een stuk sneller was en vooraan gewoon op safe aan het spelen was. Ben Dover. Sebastian Vettel Ricciardo ziet geschiedenis zich herhalen: "Weer heeft Vettel het lastig met een nieuwkomer" 14 augustus

En dat terwijl Palmer niet iets heel raars zegt. Dat mag wat mij betreft open en bloot bij de eerstvolgende meeting. Sensatiezoekers zijn het.

Auteur: Noémie
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen