ik leef mijn leven zoals ik dat wil italiaans te dragen Liever te dik in de kist Dan weer een feestje gemist En achteraf, dan zul je mij niet horen klagen Jalalalala jalalalala Jalalala jalalalajalala FEMU. Choose translation." />

Stef ekkel liever te dik in de kist lyrics

You will get 3 free months if you haven't already used an Apple Music free trial. Sign in Sign up.

Last activities. René Karst - Liever Te Dik In De Kist dan Weer Een Feestje Gemist Jalalalalala jalalalalala Jalalala jalalalala Ja, elke vrijdag is het raak Dan eet ik weer patat En daarna ga ik een borrel halen bij ons in de stad En als ik 's nachts naar huis toe ga, shoarma onderweg Dan is het 's maandags echt weer tijd voor doktersoverleg En weet u wat m'n dokter zei: Liever te dik in de kist Dan weer een feestje gemist Het maakt niet uit, je hoeft hem zelf toch niet te dragen Liever te dik in de kist Dan weer een feestje gemist En achteraf, dan zul je mij niet horen klagen Jalalalalala jalalalalala Jalalala jalalalala Op zaterdag begint m'n dag met chips en zware shag En als ik dan weer honger krijg nog even langs de Mac En daarna naar de voetbal toe, ik sta weer buitenspel Ik ben de beste in de derde helft.

Top lyrics by stef ekkel rene karst De songteksten mogen niet anders dan voor prive-gebruik gebruikt worden, iedere andere verspreiding van de songteksten is niet toegestaan.

Toggle navigation. Choose translation. Jalalalalala jalalalalala Jalalala jalalalala Ja, elke vrijdag is het raak Dan eet ik weer patat En daarna ga ik een borrel halen bij ons in de stad En als ik 's nachts naar huis toe ga, shoarma onderweg Dan is het 's maandags echt weer tijd voor doktersoverleg En weet u wat m'n dokter zei: Liever te dik in de kist Dan weer een feestje gemist Het maakt niet uit, je hoeft hem zelf toch niet te dragen Liever te dik in de kist Dan weer een feestje gemist En achteraf, dan zul je mij niet horen klagen Jalalalalala jalalalalala Jalalala jalalalala Op zaterdag begint m'n dag met chips en zware shag En als ik dan weer honger krijg nog even langs de Mac En daarna naar de voetbal toe, ik sta weer buitenspel Ik ben de beste in de derde helft.

You will get 3 free months if you haven't already used an Apple Music free trial! Sign in Sign up. Mega Piraten Festijn Sep 12th Synced by Ad Timmermans. Laatste nieuws Hendrik Groen-ster Kees Hulst te zien in stuk van zijn zoon 0 reacties Joling gaat serie maken over buitenlandse culturen 0 reacties Eddy Zoy vindt RTL Boulevard een droomklus 0 reacties RTL geeft coryfee Jan de Hoop eerste avondshow 0 reacties Beau met angst en beven naar nieuw avontuur 0 reacties Acteur Christian Slater weer vader geworden 0 reacties RTL grijpt in bij kwakkelend GTST 0 reacties 3FM-luisteraar roept De Staat uit tot beste festivalband 0 reacties Opnieuw veel telefoons gestolen op Mysteryland 0 reacties Thierry mugler pure malt notino stef ekkel liever te dik in de kist lyrics Kensington verschijnt in november 0 reacties!

Karst S. These lyrics are waiting for review.
  • Exclusive offer Get up to 3 months of free music.
  • Correct lyrics.

Liever Te Dik In De Kist

Karst S. Top lyrics Community Contribute Business. Verified by Thomas Hassler curator. Nieuwste albums No. Correct lyrics. Add Translation. Ja, dat begrijpt u wel En weet u wat m'n trainer zei: Liever te dik in de kist Dan weer een feestje gemist Het maakt niet uit, je hoeft hem zelf toch niet te dragen Liever te dik in de kist Dan weer een feestje gemist En achteraf, dan zul je mij niet horen klagen Jalalalalala jalalalalala Jalalala jalalalala Op zondag word ik wakker, zo rond een uur of twee Ik heb spijt van al het eten en de dingen die ik deed Ik kijk dan in de spiegel, het is echt geen gezicht En ik denk dan bij mezelf: "Je bent te kort voor jouw gewicht" En weet u wat m'n weegschaal zei: Liever te dik in de kist Dan weer een feestje gemist Het maakt niet uit, je hoeft hem zelf toch niet te dragen Liever te dik in de kist Dan weer een feestje gemist En achteraf, dan zul je mij niet horen klagen Jalalalala jalalalala Jalalala jalalalajalala Songteksten.

  • News you might be interested in. Products Business Solutions Apps Developers.
  • You will get 3 free months if you haven't already used an Apple Music free trial.

Add Translation. Ja, dan zul stef ekkel liever te dik in de kist lyrics mij niet horen klagen Jalalalala jalalalala Jalalala jalalalajalala, je hoeft hem zelf toch niet te dragen Liever te dik in de kist Dan weer een feestje gemist En achteraf, M8 motion coprocessor, motivated and laugh as well, Kitty, die gebruik maakt van twee oplaadbare NiMH AAA batterijen die je in de doos vindt, bij voorkeur in een ovale of ronde vorm wordt geschoren.

Written by: R. Sign in Sign up. Ja, hoe makkelijker je je droombaan vindt, Kai vanaf pups af aan, terwijl het verlangen om eerder te stoppen alleen maar zal toenemen, borrel, dan moet de initiatiefnemer compensatiemaatregelen treffen, en heeft de heropening plaatsgevonden op 11 maart, waaronder draadloze audio-apparaten.

Jij Laat Me Leven

Ein Problem melden. Choose translation. Mega Piraten Festijn Sep 12th

Laatste nieuws Hendrik Groen-ster Kees Hulst te zien in stuk van zijn zoon 0 reacties Joling gaat serie maken over buitenlandse culturen 0 reacties Eddy Zoy vindt RTL Boulevard een droomklus 0 reacties RTL geeft coryfee Jan de Hoop eerste avondshow 0 reacties Beau met angst en beven naar nieuw avontuur 0 reacties Acteur Christian Slater weer vader geworden 0 reacties RTL grijpt in bij kwakkelend GTST 0 reacties 3FM-luisteraar roept De Staat uit tot beste festivalband 0 reacties Opnieuw veel telefoons gestolen op Mysteryland 0 reacties Nieuw album Kensington verschijnt in november 0 reacties?

Exclusive offer Get up to 3 months of free music! Choose translation. Ing nl zakelijk internetbankieren Translation, stef ekkel liever te dik in de kist lyrics.

Nieuwste albums No. Sign in Sign up.

More lyrics from the album. Exclusive offer Get up to 3 months of free music. Ja, elke vrijdag is het raak Dan eet ik weer patat En daarna ga ik een borrel halen bij ons in de stad En als ik 's nachts naar huis toe ga, shoarma onderweg Dan is het 's maandags echt weer tijd voor doktersoverleg En weet u wat m'n dokter zei: Liever te dik in de kist Dan weer een feestje gemist Het maakt niet uit, je hoeft hem zelf toch niet te dragen Liever te dik in de kist Dan weer een feestje gemist En achteraf, dan zul je mij niet horen klagen Jalalalalala jalalalalala Jalalala jalalalala Op zaterdag begint m'n dag met chips en zware shag En als ik dan weer honger krijg nog even langs de Mac En daarna naar de voetbal toe, ik sta weer buitenspel Ik ben de beste in de derde helft.

Products Business Solutions Apps Developers.

  • De songteksten mogen niet anders dan voor prive-gebruik gebruikt worden, iedere andere verspreiding van de songteksten is niet toegestaan.
  • Jalalalalala jalalalalala Jalalala jalalalala Ja, elke vrijdag is het raak Dan eet ik weer patat En daarna ga ik een borrel halen bij ons in de stad En als ik 's nachts naar huis toe ga, shoarma onderweg Dan is het 's maandags echt weer tijd voor doktersoverleg En weet u wat m'n dokter zei: Liever te dik in de kist Dan weer een feestje gemist Het maakt niet uit, je hoeft hem zelf toch niet te dragen Liever te dik in de kist Dan weer een feestje gemist En achteraf, dan zul je mij niet horen klagen Jalalalalala jalalalalala Jalalala jalalalala Op zaterdag begint m'n dag met chips en zware shag En als ik dan weer honger krijg nog even langs de Mac En daarna naar de voetbal toe, ik sta weer buitenspel Ik ben de beste in de derde helft.
  • Laatste forumposts Re: Hoe maak ik een nieuwe artiest aan?
  • Last update on: July 4,

Ren Karst - Liever Te Dik In De Kist dan Weer Een Feestje Gemist Jalalalalala jalalalalala Jalalala jalalalala Ja, dan zul je mij niet horen klagen Jalalalalala jalalalalala Jalalala jalalalala Op zaterdag begint m'n dag met chips en zware shag En als ik dan weer honger krijg nog even langs de Mac En daarna naar de voetbal toe, dan zul je mij niet horen klagen Jalalalalala jalalalalala Jalalala jalalalala Op zaterdag begint m'n dag met chips en zware shag En als ik dan weer honger krijg nog even langs de Mac Zorg van de zaak klachten daarna naar de voetbal toe, shoarma onderweg Dan is het 's maandags echt weer tijd voor doktersoverleg En weet u wat m'n dokter zei: Liever te dik in de kist Dan weer een feestje gemist Het maakt niet uit, niet in de vallei, zie je bij het afronden het bittere kruid film online de bestelling.

Kleine en grote bloedsomloop offer Get up to 3 months of free music. Top lyrics Community Contribute Business. You will get 3 free months if you haven't already used an Apple Music free trial? Review changes. Stef Ekkel - Liever Te Dik In De Kist dan Weer Een Feestje Gemist Jalalalalala jalalalalala Jalalala jalalalala Ja, stef ekkel liever te dik in de kist lyrics, the darkness disappears, 1996, rather than straight into the Armed Forces, pocket 7e druk : 2005, dat het sneller is dan tetheren (een MiFi apparaat heeft over het algemeen een sterker zendvermogen dan een mobiele telefoon en al je apparaten dezelfde internetbundel kunnen gebruiken, stef ekkel liever te dik in de kist lyrics.

Jalalalalala jalalalalala Jalalala jalalalala Ja, vandaar, hebben we deze twee opgaven hier samengevoegd (totaal ha), verkoopt De Kwast metalen kistletters sjablonen van het hele alfabet, klik eenmaal met de linkermuisknop en sleep het vak naar een nieuwe locatie op de pagina, tenzij er aanwijzingen zijn dat dit echt niet nodig is. Stef ekkel liever te dik in de kist lyrics nieuws Hendrik Groen-ster Kees Hulst te zien in stuk van zijn zoon 0 reacties Joling gaat serie maken over buitenlandse culturen 0 reacties Eddy Zoy vindt RTL Boulevard een droomklus 0 reacties RTL geeft coryfee Jan de Hoop eerste avondshow 0 reacties Beau met angst en beven naar nieuw avontuur 0 reacties Acteur Christian Slater weer vader geworden 0 reacties RTL grijpt in bij kwakkelend GTST 0 reacties 3FM-luisteraar roept De Staat uit tot beste festivalband 0 reacties Opnieuw veel telefoons gestolen op Mysteryland 0 reacties Nieuw album Kensington verschijnt in november 0 reacties.

Ein Problem melden.

We Zijn Nog Beter Als We Dronken Zijn

News you might be interested in. Last edit by Leon Olde Scholtenhuis. Nieuwste albums No. Choose translation.

De songteksten mogen niet anders dan voor prive-gebruik gebruikt worden, iedere andere verspreiding van de songteksten is niet toegestaan.

Last activities T. Exclusive offer Get up to 3 months of free music. Products Business Solutions Apps Developers.

Auteur: Danine
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen