Maximaal inkomen sociale huurwoning amsterdam

U kunt niet meer reageren op deze woning. U kunt tekst laten voorlezen. Urgentie en andere voorrangsredenen hebben ook invloed op de slaagkansberekening.

Beschrijving Type woning Galerijwoning. Dit betekent dat de huur van de woning moet passen bij het inkomen en de samenstelling van het huishouden van de woningzoekende. Overzicht Bezichtigen en accepteren Geef snel uw reactie door Bezichtigen Accepteren of weigeren Voorlopige woningaanbieding Opnieuw inschrijven Veelgestelde vragen Begrippen.

Woonkamer 16 m². Bij Mijn slaagkans ziet u in één oogopslag hoeveel kans u maakt op de woning als u reageert. Woning Net.

Een woning ruilen, maximaal inkomen sociale huurwoning amsterdam. In de jaren tachtig zijn aan de Van Reigersbergenstraat woningen gebouwd met uitzicht op het water van de Kostverloren Vaart. Selecteer de gewenste tekst en klik op het icoontje dat automatisch verschijnt! Het heeft een oppervlakte van 22,08 km en in telde het. Woning Net. Home Woningaanbod.

Terug naar Overzicht Terug naar boven Volgende woning Vorige woning. De woning is goed bereikbaar met het openbaar vervoer; er zijn diverse buslijnen in de buurt, metrolijn 53 stopt bij halte Ganzenhoef. Voeg de inkomensdocumenten toe aan uw inschrijving uploaden voor u gaat reageren Wij vragen u om per volwassene in uw inschrijving de documenten toe te voegen die u heeft gebruikt voor het bepalen van het inkomen.

Voorwaarden voor sociale-huurwoning van een woningcorporatie

Het is daarmee het enige stadsdeel dat geen grenzen deelt met de rest van Amsterdam. Al ons aanbod vindt u op een aanbodsite Op de aanbodsite staan alle sociale huurwoningen in uw gemeente. Zijn er geen kandidaten met dit inkomen? Als u actief reageert op het woningaanbod is het dus belangrijk dat uw inkomen klopt. Ymere heeft geen invloed op uw positie op de wachtlijst.

Een woning ruilen.

Kleine gezinnen Er blijven ongeveer vierduizend woningen over voor woningzoekenden zonder voorrang, hoewel ook dat cijfer nog onvolledig is. Klik nogmaals op Help. Slaapkamer 12 m. Amsterdam - West - 2 kamers. Voor jonge leraren maximaal inkomen sociale huurwoning amsterdam een baan op een school in Amsterdam kunnen maximaal honderd sociale huurwoningen worden toegewezen.

De slaagkans moet u zien als een voorselectie en is indicatief.

Al ons aanbod vindt u op een aanbodsite

Huren of kopen. De helpfunctie is nu actief. Nabij winkels en openbaar vervoer.

Hier kunt u uw inkomensdocumenten toevoegen uploaden. Amsterdam Zuidoost is een stadsdeel maximaal inkomen sociale huurwoning amsterdam de gemeente Amsterdam in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Klik nogmaals op Help? Overzicht Een woning ruilen Proef verhuisketens Voorwaarden Een ruilkandidaat vinden Huurprijsverhoging bij woningruil Veelgestelde vragen Begrippen Brochures en links. Wilt u belangrijke informatie delen met Het Parool.

Sociale huurwoning

Topics Alle artikelen uit 13 kwaliteitskranten. Log in en ga naar Mijn gegevens en dan het kopje Mijn documenten. Klik bij een onderwerp op het? Daarnaast wordt voor een paar andere groepen een uitzondering gemaakt, maar zij kunnen niet zelf zoeken via WoningNet.

  • Voor wie zijn sociale huurwoningen?
  • Reageren tot.
  • Home Woningaanbod?
  • In dit complex zijn diverse voorzieningen aanwezig zoals een recreatieruimte en een winkeltje.

Anders loopt u het risico dat de corporatie u afwijst als u eerste kandidaat wordt. Huishoudsamenstelling Alleen voor huishoudens zonder kinderen. Lees hierover meer. Huren of kopen. Nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven?

Meer informatie over deze regels en afspraken vindt u bij de zoekinformatie. Home Woningaanbod. Uw persoonlijk profiel.

Op de Bijlmerdreef in winkelcentrum Ganzenpoort vindt u een supermarkt AH en diverse andere winkels. Lees ook: 4x de maandhuur: onmogelijke inkomenseis voor starters. Kleine tweekamerwoning beschikbaar in Amsterdam.

Vervolgens werd het gebied op 1 augustus door Amsterdam geannexeerd. Heeft u een indicatie van het CIZ Centrum Indicatiestelling Zorg of een ander officieel bewijs waaruit blijkt dat u voor ten minste 10 uur zorg per week voor de periode van minimaal n j aar nodig heeft. Soort bouw Bestaande bouw. Vrolikstraat 2 Portiekwoning 2 kamers 2e etage 36,00 m, maximaal inkomen sociale huurwoning amsterdam.

Auteur: Dalibor
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen