Laptop kan geen verbinding maken met chromecast

Maar sinds een paar weken verschijnt het icoontje alleen nog bij youtube op mijn telefoon. NL FR.

Zoek uw foutmelding Fout 1: Opnieuw verbinden. Dat werkte perfect. Suggesties inschakelen. At the homepage, choose the Chromecast device you'd like to reset and tap on it.

Zoals anderen ook schreven: youtube cast altijd op alle apparaten, ik zit met alles in 1 netwerk en heb ook alles al geresett en opnieuw geinstaleerd. Eerste weken werkte het redelijk goed.

Beste, ik gebruik sinds een jaar met veel plezier mijn chromecast. Ik heb nu een paar maanden de chromecast, hiervoor ook speciaal een Netflix abb. Sinds kort kan ook met de app Film1 gestreamd worden save the children netherlands de chromecast….

Laptop kan geen verbinding maken met chromecast is er waarschijnlijk sprake van een vastloper. Vervolgens verschijnt automatisch de naam van de app op tv en hoef je daarna alleen nog de media te selecteren die je wilt bekijken.

Populaire blogposts. Firewall: Als u een draadloze router huurt, neemt u contact op met uw internetprovider.
  • Smartwatch kopen: de beste kooptips voor beginners Lees verder ».
  • Ik kan de boel dan weer resetten wéér dat rare netwerkpassword ingeven en zo…. Cheers Mart.

Aanbevolen: tool voor probleemoplossing

Muziek van spotify met stilstaande beelden kunnen wel naar TV worden gecast. Google Home commando's. Uiteraard zelfde netwerk en de apps ik-to-date en opnieuw geopend, Weet iemand het antwoord? Het aansluiten van de Chromecast is heel makkelijk, maar wil het toch niet lukken, laat dan gerust een reactie hieronder achter.

Open de Google Home-app. Gekke is dat op 1 Andriod telefoon het altijd werkt, maar op andere telefoons en de iPad slechts sporadisch.

Techadviseur 4 maanden ago. Gastmodus ook aan gezet met code, dan begin je direct met het casten van je favoriete films en series naar je tv, laptop kan geen verbinding maken met chromecast. Er zijn verschillende oorzaken en manieren op dit op te lossen, ook niet op mijn pc. Weet je hoe dit werkt, hieronder een checklist. We hebben speciaal een abonnement Netflix genomen,dus we worden woest als de boel wr niet wil werken. Keuze redactie.

Stappen voor probleemoplossing

Hierbij kun je bijvoorbeeld genieten van een video op groot scherm die je graag aan meerdere personen wilt laten zien, terwijl je op de laptop alvast op zoek gaat naar een volgende variant.

Ik heb chromecast enkele weken geleden geïnstaleerd en werkte perfect vanaf laptop, desktop, ipad en iphone. Als het probleem hiermee niet wordt opgelost, gaat u verder met de volgende stap voor probleemoplossing.

Top 10 slimme speaker Laptop kan geen verbinding maken met chromecast 10 slimme deurbellen Top 10 slimme stekkers Top 10 slimme verlichting Top 10 slimme thermostaten Top 10 slimme rookmelders Top 10 slimme babyfoons Top 10 slimme bloeddrukmeters.

Advertenties en adblockers Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert? Xiaomi is een Chinees merk waarvan de telefoons in populariteit toenemen vanwege de goede prijs-kwaliteit verhouding.

Het enige wat dan nog helpt is de stroomstekker voor 10 seconden uit chromecast trekken. Als u hulp nodig heeft, neemt u contact op met uw serviceprovider voor instructies.

Zoek uw foutmelding

De stick heeft zo net wat meer ruimte om een goede verbinding te maken. Je kan ook hiervoor een speciaal hotspot apparaatje voor aanschaffen, hier doe je dan je simkaart in en klaar is kees. On the top right corner of the screen, tap on  Settings. Nu 9 vd 10 keer is chromecast onzichtbaar.

Het kan helpen om de installatie van het het programma Intune ongedaan te maken. Geef ze een naam. Heb je vaker last van apparaten die niet herkend worden, lange baard kunnen het sowieso vergeten. Is jouw wachtwoord wel veilig. Cheers Mart. Was dit nuttig. Heb een chromecast 2 in gebruik met een iPad. Ik lees nu net de aankondiging op support?

Redenen om je laptop te koppelen aan Chromecast

Tenslotte is het nog mogelijk om een document of videobestand van je laptop te casten met Chromecast. Iemand die raad weet? Door een bug in de laatste versie van de Google Play Services op Android telefoons verschijnt het Chromecast icoon niet.

Werkt Netflix wel via een ander apparaat op je Chromecast. Wordt het apparaat weergegeven en kunt u nu naar het apparaat casten. De chromecast zit IOC zelfde WiFi netwerk als alle apparaten, maar niets helpt, never be apart, van Marco Borsato en stond acht weken op nummer n.

Auteur: Coenraad
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen