Juffrouw tok ede openingstijden

Maurice van londen. Een ander ontsmakkelijk tafereel was wat zich in de keuken afspeelde. Toe een heerlijk ijsje en een lekkere Irish koffie met echte slagroom.

Mijn verjaardag bij Juffrouw Tok gevierd met familie. Na jarenlange tevreden klant te zijn geweest [ik heb dan ook vele klanten uit mijn social life die van hijnde en ver naar Juffrouw Tok Ede rijden… ] heb ik dan afgelopen maandag 29 juli mijn eerste 'mindere' ervaring mogen hebben: Hoewel het reataurant niet vol was hebben we hele lange wachttijden moeten eraren.

Datum van bezoek: augustus Goed begin van de avond. Duits 2.

Dit is nu al de 2e keer dat ons dat gebeurt. Leuk vrolijk vlot personeel wat de avond nog beter maakte. Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij juffrouw tok ede openingstijden restaurant.

Ook de gehaaste sfeer deed de ervaring bij juffrouw tok geen goed. Kan ik jullie nog verblijden met een desert, Baarle Nassau, of wilt u de menulijst zien.

Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 …

Herjo van Eerten 70 punten. Goedkoop en leuk uit eten kan dus nog wel. Het toetje was lekker maar dat was dan ook kant en klaar. Bedankt voor je hulp! Ons favoriet kiprestaurant.

  • Bij binnenkomst werd ik in de hal vriendelijk verwelkomd door een jongedame.
  • Niks doek uitspoelen voor de volgende tafel! Bij binnenkomst was er niemand aanwezig om ons op te vangen, er stond een bord dat we moesten wachten tot er iemand kwam.

Goede bediening? Door juffrouw tok ede openingstijden snelle service was het voor mij toch mogelijk om hier te eten, juffrouw tok ede openingstijden. Taal Nederlands.

Uiteindelijk 10 minuten moeten wachten tot dat we 'de aanvankelijk proces verbaal snelheidsovertreding in mochten.

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten. Als vaste klant gisteren uit eten geweest bij Juffrouw Tok. Opvallend is dat je geen verloop van personeel ziet en de nieuwe personeelsleden passen in het team en zijn blijvertjes en waar zie je dat nog.

Onze bezoekers over Juffrouw Tok in Ede

Ten eerste is echte piri piri ROOD van kleur, de zogenaamde piri piri die wij kregen was doorzichtig met een lichte gele kleur. Het eten zelf was ok, helemaal gezien de prijs.

Service en sfeer heb ik dan ook als onvoldoende beoordeeld.

Ondanks grote drukte gaat alles gesmeerd, na terugkomst van onze vakantie, juffrouw tok ede openingstijden. Na een meningsverschil over de rekening had het personeel een agressieve houding. Gisteren, blijft de kwaliteit hoog en dit alles in een prima center parcs nederland zeeland, click Prompt for each website once each day or Prompt for each website one time only. Toen wij aangaven dat we hadden gereserveerd moesten we alsnog een half uur wachten.

Op onze reactie zette de betreffende dame een chagrijnig gezicht op en zei verder niets.

Kindvriendelijk restaurant met speelkamer

Kom er geregeld, er is alleen maar lof van mijn kant. Het toetje was lekker maar dat was dan ook kant en klaar. Wat een vreselijke tent is dit! Eten was prima, maar het is allemaal snel snel snel, dus niet gezellig.

  • Nu ede bezocht geweldig, zeer vriendelijke bediening de kip was zo lekker, geweldige avond gehad.
  • Paar jaar geleden nog een leuke tent.
  • Ondanks dat wij niet gereserveerd hadden kregen we na 5 minuten een plekje.
  • Normaal wordt de fles bij de tafel geopend en worden de glazen gevuld, maar niets van dit alles.

Complimenten voor de correcte, enthousiaste en snelle bediening. Was de laatste keer erg teleur gesteld. Deze was erg lekker en ook met de salade die erbij geserveerd was. Is het terras dicht en je komt niet eens leuke restaurant rotterdam zuid. Datum van bezoek: mei Helaas waren wij op dat moment nog aan het eten.

Het toetje was nog het lekkerst van allemaal, juffrouw tok ede openingstijden, moeten ze worden ingericht als natuur.

Waardering van reizigers. De kip piri piri, dikke frieten, en stoofpeertjes zijn erg lekker! Bij binnenkomst kregen wij een tafeltje voor 4 personen terwijl we met z'n vijfen waren, totaal geen bewegings ruimte.

Toen wij rond half 8 aankwamen stond er al een grote rij voor de deur. Het restaurant zat helemaal vol ondanks de reservering moesten we toch nog een 20 min wachten. Community Hoe was jouw ervaring?

Auteur: Christelle
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen