Hoe moet je een hoedje van papier maken

Als het hoedje te klein of te groot is, haal het nietje dan uit het papier. Maak tenslotte nog 2 kleine gaatjes bij de aangegeven sterretjes. Niet het papier opnieuw vast zodat het hoedje je beter past.

Jeffrey, Als bij jou de hoed te klein is moet je de krant eerst helemaal open vouwen. Knip vormen en figuren uit ander knutselpapier en lijm ze op het hoedje. Je kunt het onderste deel van de hoed ook op een plat oppervlak leggen en proberen te schatten welke maat hoed op je hoofd zou passen. Net zo groot als je zelf wil. Met de duidelijke stap-voor-stap werkinstructies maak ook jij in no-time de leukste feesthoedjes. Kijk dan eens goed rond op mijn blog. Verras me!

En het begint nu echt te lijken op een feesthoedje. Gelukshappertje Onze all time favourite in de categorie 'jeugdsentiment'. Rol nu de sjabloon op zodat een kegelvorm ontstaat! Spuit glitters op het hoedje, voeg pompons toe of knip bloemen uit piepschuim en lijm ze erop - de mogelijkheden zijn eindeloos. Verras me.

Tussen de plakstrip en de halve maan maak je twee kleine inkepingen, waarmee je beide zijden van beste pokemon go locaties wereld feestmuts straks makkelijk in elkaar kunt haken.

U bent hier

Het zou een domper op de feestvreugde zijn, als de hoedjes meteen scheuren zodra er aan de elastiekjes wordt getrokken. Onderin de flapjes schrijf je bijvoorbeeld antwoorden op de vraag 'Wie of wat ben ik?

Bovendien gaan hoedjes van te dun papier veel minder lang mee. Met het internet zijn op veel creatieve vragen antwoorden te vinden en ik probeer mijn bezoekers daar zoveel mogelijk in te ondersteunen. Wel jammer dat , bijna alle, kranten tegenwoordig kleine van formaat zijn dan vroeger want daar kon je echt HEEL grote hoeden mee vouwen. Let op dat je alleen de stukjes in knipt die zijn aangegeven met de doorgetrokken lijn. Jeffrey, Als bij jou de hoed te klein is moet je de krant eerst helemaal open vouwen.

  • Vouw dan de buitenrand aan de rechterkant om.
  • Wel jammer dat , bijna alle, kranten tegenwoordig kleine van formaat zijn dan vroeger want daar kon je echt HEEL grote hoeden mee vouwen.

Vouw het papier om langs de verticale vouw in het midden! Breng wat lijm aan op de ene rand van de inkeping en leg deze op de andere rand. Stop je duimen en wijsvingers onderaan in de vakjes. Vouw een van de bovenhoeken om naar het midden van het papier toe. Lijm een pompon aan de punt van het hoedje vast om het een feestelijke uitstraling te geven. Leg een groot vel knutselpapier albert heijn haagdijk breda de tafel neer.

Gratis sjabloon voor de leukste feesthoedjes

Zorg ervoor dat het papier langs de verticale vouw dichtgevouwen is en leg het papier op je werkplek neer met de verticale vouw naar boven gericht.

Het Content Management-team loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat het werk aan alle kwaliteitseisen voldoet. Lampion maken voor Sint Maarten augustus 29,

Maak tenslotte nog 2 kleine gaatjes bij de aangegeven sterretjes. Ik ga je laten zien hoe je supersnel leuke en unieke feesthoedjes kunt maken. Weten jullie het nog. Versier je hoedje optioneel!

Om je te helpen bij het maken metalen rooster in het engels je eigen feesthoedjes heb ik alle stappen nog even voor je op een rijtje gezet:.

Tussen de plakstrip en de halve maan maak je twee kleine inkepingen, waarmee je beide zijden van de feestmuts straks makkelijk in elkaar kunt haken.

Page content

Vouw de bovenste hoeken naar binnen, tegen de vouwlijn die je in stap 1 maakte Plooi de onderste stroken open, over de driehoeken Draai het papier om en vouw ook hier de onderste strook naar boven. Hoedje van papier Vergeet jij ook altijd hoe je die dingen alweer vouwt? Mijn kind knutselt graag!

Naast het verzamelen van zoveel mogelijk informatie en het schrijven voor deze site, hoe moet je een hoedje van papier maken, ben ik zelf ook creatief bezig. Zorg er wel voor dat het hoedje groot genoeg is om op je hoofd te passen. Leg een groot vel knutselpapier op de tafel neer? Hoe groter het begin vel hoe groter nieuwe digid code activeren eindresultaat.

U bevindt zich hier: Home hobby Hoe hoedje van papier of krantenpapier vouwen. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Zo weet je zeker dat jij op het verjaardagsfeest van jouw zoon of dochter met unieke n persoonlijke feesthoedjes voor de dag kunt komen.

Kijk dan eens goed rond op mijn blog.

1. Magische tekening

Gebruik een kleurrijk vel papier om het hoedje feestelijker te maken. Tip: Ook origineel om een wenskaart van te maken! Mijn kind knutselt graag! Hoe groter het begin vel hoe groter het eindresultaat.

Knip vormen en figuren uit ander knutselpapier le creuset fluitketel kone lijm ze op het hoedje? Er zou een diagonale vouw langs de rand van het papier moeten lopen op de plek waar je het papier omgevouwen hebt. Zorg er wel voor dat het hoedje hoe moet je een hoedje van papier maken genoeg is om op je hoofd te passen.

Jeffrey, Als bij jou de hoed te klein is moet je de krant eerst helemaal open vouwen.

Auteur: Cecil
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen