Happen en stappen zwolle

Laat je overal culinair verrassen! Het was helemaal fantastisch. Heling op

Bij de andere restaurants was de bediening echter top! Weer een geweldige dag gehad met ons tennisclubje. Wandel tussen de wijngaarden, proef de heerlijke Hollandse wijnen en neem na afloop een flesje lokale wijn mee.

Als je van fietsen houdt,is dit zeker een aanrader. Wie haalt er voordeel uit de net vergaarde informatie aan tafel? In het dorpje Hoonhorst maken we een tussenstop. Je ziet wat van de stad en komt ook feitjes te weten.

Een mooie tocht in gevarieerd landschap! We beginnen met een welkomstdrankje en een voorgerecht. Inclusief een welkomstdrankje, spelprogramma en inclusief een heerlijk diner! Zoals gewoonlijk weer een geslaagde dag met mooi weer. Andere bedrijfsuitjes in Zwolle Dit bedrijfsuitje in andere steden.

Het is een aanrader. Boek nu!

De Weerribben op z'n best

Leuke route en op alle locaties zeer gastvrij ontvangen Reactie van Peter Paanakker op Fietsverhuur Happen en Trappen doet zelf niet aan fietsverhuur, maar u kunt fietsen huren bij Profile Gait Rigter. Reactie van K van der Weerd op We hadden een bon gekregen van de kinderen voor Moederdag. Reactie van Jeuring op Inclusief reserveringskosten.

  • Duinkerken op
  • Erg mooie en leuke route! Zij gingen u voor!

Miriam Hindriksen. Inclusief een welkomstdrankje, spelprogramma en inclusief een heerlijk diner. Chapoo Reactie van M. Bij Tapas Solera word je ontvangen met twee heerlijke tapas, waarna je de weg vervolgt naar Dock Heerlijke avondvaartocht Hierna staat er een heerlijke avondvaartocht op het programma.

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Trappen route! De opzet is wel anders als van tv maar heel leuk verzonnen. Offerte aanvragen

Heerlijke gerechten. Wie blijkt het Walking diner gewonnen te hebben i was here travel journal amazon wordt nog even extra in het zonnetje gezet.

Vond de service en de ontvangst prettig ,men was geinterseerd over onze beleving van de tocht,uitleg over het gerecht was happen en stappen zwolle goede aanvulling,wij hebben een fantastische dag gehadvlees- en vegetarisch gerechten?

Review bedrijfsuitje Van Wijhe Verf:   "Erg leuk arrangement; alleen vonden wij het erg jammer dat het hoofd- en na-gerecht in hetzelfde restaurant was. Maak uw keuze uit het ruime aanbod van vis- en genoten van alles, happen en stappen zwolle. Overal gastvrij ontvangen en mooie locaties.

Bekijk ook

Wokke op Speel een spel naar keuze in etappes en geniet tussen de actie door van 3 heerlijke gangen in een stad naar wens. Het was een leuk en productief spel. Bij het diner is uiteraard nog een tweede drankje inbegrepen.

Leuk uitje en mooie route. Reactie van R? Buiten het restaurant staat uw gids dan al klaar om u mee te nemen op een mooie wandelroute door de stad.

Inclusief reiskosten, happen en stappen zwolle. Gelieve vooraf te reserveren? Reactie van A. Praktische informatie Praktische informatie - Op maandag wordt zowel de soep als het hoofdgerecht geserveerd bij De Agnietenberg omdat Grand Caf 'Het Oude Station' dan is gesloten.

Genieten van buitengewoon Boekelo

Reactie van Susan Slaat op Reactie van E. Wat staat je te wachten tijdens een Walking Diner?

Voor herhaling vatbaar. Review bedrijfsuitje Van Wijhe Verf:   "Erg leuk arrangement; alleen vonden wij het erg jammer dat het hoofd- en na-gerecht in hetzelfde restaurant was. Online fotoalbum.

Auteur: Helena
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen