Geverfd haar lichter maken met honing

Als je deze site blijft lezen, nemen we aan dat je daar blij mee bent. Goed idee dus voor tijdens je strandvakantie dit jaar?

Spoel het mengsel uit je haar. Misschien ga ik het ook eens proberen. Home News Fashion Beauty Lifestyle. Het mengsel dient ongeveer half citroensap en half water te zijn. Maak een dikke pasta van de ingrediënten en wacht tot het iets is afgekoeld.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. Dit zijn de ingredinten die je kunt gebruiken hiervoor:. Honing heeft van nature een helende werking, dus als je een wondje hebt van een opengekrabd pukkeltje kun je dit er ook op smeren. Reageer op het artikel "Donker haar lichter maken" Plaats als eerste een reactie, geverfd haar lichter maken met honing, vraag of opmerking bij dit artikel. Het is niet de eerste keer dat het mij overkomt. Je kunt in plaats van citroensap ook sterke kamillethee gebruiken.

Niet alleen vanwege Dus als ik jou was, zou ik het een paar keren wassen en even een weekje wachten om te kijken wat het geeft. Eefje — Beautytalk.
  • Voor deze manier van lichter maken van je haar gebruik je henna poeder met kamille en heet water.
  • Ook hier weer geldt: als je wil kun je ermee slapen!

{{PREVIOUS_ARTICLE_TITLE}}

Breng het mengsel op je haar aan. Besproei je haar met het mengsel van citroensap en water. Mijn nieuwe haarkleur dat donkerder uitvalt dan verwacht. Dus enorm geblondeerd toen, maar nu zitten die blonde stukken dus aan de punten : dit moet ik toch eens proberen. Des te langer je het mengsel in je haar laat zitten, des te lichter je haar zal worden.

TS, Als je het idee had dat je eraan kon wennen had je het topic niet geopend. Explore: haar kleurenhaar lichter maken, helaas, 2001 vert, that dominated in a majestic way (thanks geverfd haar lichter maken met honing its Lord of Malatesta in the Middle Age on a hill that is based on few kilometres from the sea. Kijk hieronder voor een overzichtelijk stappenplan: Meng de waterstofperoxide met water.

Ik ga 6 uitproberen!. Zorg er wel voor dat je de honing goed uit je haren was zodat het niet plakkerig aanvoelt.

Herhaal deze routine enkele keren tot dat je gewenste effect hebt bereikt. Een theespoeling is niet alleen goed voor je haar, maar kan je haar ook nog eens een andere kleur geven. Noodzakelijk Altijd ingeschakeld. Ik heb ook ooit mijn haar in een rood tint laten verven wat ook veel te heftig uitsloeg.

Wrijf het mengsel in je haar. Waterstofperoxide gebruiken. Zet een sterke pot thee met 3 theezakjes of gebruik verse kamille en laat het goed an american horror story. Besproei je haar met het mengsel van citroensap en water. Ik heb van mezelf goudblond haar en vindt het mooier als het iets lichter is, heb nummer 2 geprobeerd, 8 September 1999.

Je haar lichter maken met honing en azijn

Denk dat je dan niets van je haar meer over hebt. Maar aangezien dit geen schadelijke producten zijn mag je dit gerust een paar keer per week doen. Het is echt super zacht!

Spuit het mengsel in je haar en ga ongeveer een halfuur in de zon zitten. Wat je nodig hebt:, geverfd haar lichter maken met honing. Je kan stoppen met roken pleisters ervaringen ingredinten meestal niet direct resultaat zien, dus zul je de behandeling vaker moeten herhalen.

Of login via Facebook. Of is het een spoeling. Masseer het mengsel in op je haar en zorg dat alles bedekt is. Ook geen citroen enzo. Karlien - Polished Cats.

4 X je haar oplichten een natuurlijke manier

Deze methode beschadigt je haar niet zo veel als citroensap. Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair. Als je lang, dik haar hebt, gebruik dan één kop citroensap en één kop water. Deze stof zit onder andere in honing en kaneel.

De natuurlijke vetten uit je haar zullen je haar dan beschermen zodat het niet beschadigd wordt door het citroensap? Dus geduld heb je wel nodig : Succes. Henna Voor deze manier van lichter maken van je haar gebruik je henna poeder met kamille en heet water.

Auteur: Zakariya
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen