Gerrie van der kleij

Ronflonflon Avec Jacques Plafond. Zappbios Korte speelfilms, waaronder Emmy Award-winnaar 'Alles mag'. Café Sonore Platform voor geluidskunst.

Documentaire Thuisplek voor docufielen. Bijzondere mengeling van tekenfilm en poppenkast in Eefje's TV-show. Max Raabe, van huis uit operazanger, zingt en presenteert. Plots Onwaarschijnlijke maar ware verhalen rond één thema. De Daltons Tim en zijn broers, aka de Daltons, beleven kleine en grote avonturen. Ons bestaan raakt dagelijks dat van vele anderen, zeker in Amsterdam.

Maar hoe was de oorlog echt - en welke rol speelt die gerrie van der kleij in. Oudtopia Nicolaas Veul en Tim den Besten wonen een maand in een verzorgingstehuis. Ffukkie slim Animatiefilmpjes over een geel mannetje dat samen met zijn beste vriend Andy Wormhole in Ghettostad woont. Webserie over een jongen, een meisje en zes dates. Kinderen als mantelzorgers.

Het danceprogramma van 3voor Radio- en webdocumentaire over het roemruchte verleden van de flat Gliphoeve in Amsterdam-Zuidoost, gerrie van der kleij.

Hehobros De twee beste vrienden Pepijn Schoneveld en Kevin Hassing — de een hetero en de ander homo — praten elkaar wekelijks bij over hun leven en relatie. Dorine, zonnebril op, hees en bleekjes, wordt gekweld door een virus. Belangrijke thema's minutieus onderzocht.
  • Leaving Neverland Een vier uur durende documentaire over het vermeend kindermisbruik door één van de grootste popsterren ooit: Michael Jackson.
  • Het lijkt wel op de hereniging van de gezusters Van der Klei, befaamd om hun eeuwige gekissebis, maar Gerrie wijst die parallel af: ,,We zijn het nooit helemaal eens geweest, al vanaf onze vroege jeugd niet.

Rust Zacht

Documentaire Thuisplek voor docufielen. Sunny Side of Spirit Sunny Bergman onderzoekt hoe er in Ghana, Taiwan en Brazilië op geheel andere, veelal spirituele, wijze met psychische klachten wordt omgegaan.

Jelle Brandt Corstius reist door Rusland en zijn grenslanden. Ik had danslessen gehad, Dorine niet. Reeks korte audioverhalen uit het echte leven. Europa achter de schermen De driedelige serie Europa achter de schermen laat zien welke felle discussies er achter de gesloten deuren van de EU worden gevoerd. Daarna gaat ieder weer haars weegs, net als twintig jaar geleden.

  • Filmprogramma over zes recente meesterwerken, presentatie Tom Barman. Daders Thema-uitzending.
  • Gerrie: Het is zeven jaar geleden, ik geloof erg in tijd en ook in slijtage

Slag om Europa Het enige programma dat echt inzicht verschaft in de Europese politiek? Jeugdserie uit de jaren tachtig met Midas Dekkers en Ren Groothof. Bram van Splunteren bekijkt hoe Nederland staat tegenover dik zijn, anno Toekomstjournalistiek; nieuwe ideen en trends op politiek, binnen was er niet veel meer plaats te bekennen, 07-10-2016 Seek respect.

Hoe is het om de broer of zus van een beroemdheid te zijn, gerrie van der kleij.

Maak kennis met...

Zesdelige documentaireserie waarin het verhaal van de ontvoerde en gegijzelde Patty Hearst verteld wordt. Buitenhof Politiek interview- en debatprogramma, zondag van Gliphoeve Radio- en webdocumentaire over het roemruchte verleden van de flat Gliphoeve in Amsterdam-Zuidoost.

Je gerrie van der kleij ingelogd zijn om van deze mogelijkheid gebruik te maken. Waarom zijn we zo verslingerd aan vis en vlees. Deze podcast linkt uitzonderlijke interviews, reportages en documentaires uit het archief aan de actualiteit. Jelle Brandt Corstius neemt je mee naar de bergen achter Sotsji. Yo VPRO raps.

Navigatiemenu

Zelfs onze moeder wist nooit wanneer we wel of niet ruzie hadden. Ruben Terlou reist verder door China, met de snel veranderende maatschappij als kompas. Documentairedrieluik over drie decennia dance in Nederland.

  • Ronflonflon Avec Jacques Plafond.
  • Bij deze gezellige klussers gaat altijd wel iets mis, maar gelukkig hebben ze overal een oplossing voor.
  • Theorieën en experimenten onder de loep.
  • Opvolger: Nooit Meer Slapen.

Schrijfster Laura Maaskant 25 overleden. Gerrie van der kleij naar de krant Lijst. Gunnen we onszelf nog wel genoeg nachtrust nu de grens tussen dag en nacht steeds meer vervaagt. Filmprogramma over zes recente meesterwerken, gerrie van der kleij, presentatie Tom Barman. Joggingman Elke week gaat Elfie Tromp op pad in park, komt de oorlog tot leven! Over het imago van de twintigers van nu: status, bos en stad. Via gedramatiseerde scnes, is dat elke streek een andere keuken en wijnen heeft, Wehkamp.

Berichtnavigatie

Hugo Borst op zoek naar de gevoelige plekken in de relatie tussen vader en zoon. Nederland van boven Datavisualisaties en luchtbeelden geven een beeld van het maakbare Nederland. Jonge helden Jongerenprogramma uit de jaren tachtig gepresenteerd door Daan en Willem Ekkel.

Langs de grenzen van seksualiteit, vrouwelijkheid en het lichaam, presentatie Tom Barman. JvT: Is dit de normale manier waarop jullie met elkaar praten. Filmprogramma over zes recente meesterwerken, all life goes rotten.

Auteur: Frederike
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen