Emmy indonesisch specialiteiten eethuis

Zelden zo'n goed Indonesisch restaurant getroffen. Onze hele groep was daar unaniem in. Complimenten aan het keuken personeel.

We followed his advice and got the rice table. Net boven de drempel breekt de bodem uit het krat, de flessen vallen stuk en het is een grote bende op de vloer. Nieuws Laatste nieuws Kranten archief agenda adverteren Familieberichten Niet ontvangen? Wel reserveren want de zaak is niet groot!

Hotels in de buurt Bekijk alle 13 hotels in de buurt.

Afgelopen dinsdagavond prima gegeten bij Emmy. Vanaf deze week is Emmy ook elke dinsdag van Ook voor mensen die niet van pittig houden. Soto Ayam etenwat wil een mens nog meer We hebben hier heerlijk gegeten.

Vandaag vanaf uur is onze heerlijke GadoGado er weer Emmy heeft de kennis van de Indonesische keuken opgedaan in Indonesie zelf waar ze jarenlang gewoond heeft. Voor ieder wat wils, Alles in evenwicht!
  • Authentieke gerechten.
  • Bij binnenkomst waan je je al in Indonesië.

Kortom, echt een authentiek Indonesische smaak aanrader. Echter voor het portie verhouding per persoon, vond ik het wel erg aan de prijs. Accessibility Help. Hartelijke ontvangst en goede persoonlijke bediening. Echte Indonesische gerechten en authentieke smaak. Op de menukaart staan diverse voorgerechten, bijvoorbeeld saté, gado gado en soto ayam.

  • Meest gelezen.
  • Het was weer erg lekker. Kan een vegetariër goed eten bij dit restaurant?

De porties waren wel wat klein. Hotels in de buurt Bekijk alle 13 hotels in de buurt! Prettige sfeer, het eten was heerlijk? Geselecteerde filters. De rekening bestond uit 1 bedrag.

Contactgegevens

We komen graag terug. Wat een heerlijke oase in het drukke leven. Rene Ogi.

Jacques van Geest. Het eten was heerlijk. Plaats recensie. Bedank paulxxxx Emmy Indonesisch Specialiteiten Eethuis May 4. Alle voorgerechten en alle hoofdgerechten zijn gluten en lactosevrij. Emmy Indonesisch Specialiteiten Eethuis updated their profile picture.

Meer berichten

Authentieke gerechten. Vertaal van English naar Nederlands Perfect service, good delicious, place is small, so no super crowded, atmosphere is really good. Het eten is van blijvende kwaliteit. Een echte aanrader voor mensen die van eerlijk en heerlijk eten houden in een prima ambiance.

  • Dat wordt nog even poetsen….
  • Een adresje wat je bijna niet wilt 'weggeven' want het is zo klein dat een tafeltje boeken wel een must is.
  • Kan een veganist goed eten bij dit restaurant?
  • Dinsdag weer heerlijke diners.

We komen zeker terug. We genieten elke keer van de heerlijke gerechten, die met hart en ziel zijn emmy indonesisch specialiteiten eethuis. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Beoordeeld op 27 november via mobiele applicatie Top ervaring. Het eten was heerlijk. Weer heerlijke gegeten in relaxte sfeer! Type reiziger.

Meer informatie

Heerlijk Javaans gegeten. Maria Geboorte Driel: Er is keuze uit zowel milde als pittige hoofdgerechten, ook kan er gekozen worden voor een vegetarisch gerecht. Bij binnenkomst een warm onthaal en ook de was bediening prima.

Kortom, echt een authentiek Indonesische smaak aanrader. Is dit een plek waar je ingredinten koopt om je eigen maaltijd te bereiden.

Ik heb het geweten.

Auteur: Rawien
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen