Camping omgeving de weerribben

Kees Castricum Zeer vriendelijke camping. Tamara Fijne camping in een mooie omgeving. Meeste gasten komen met caravan of camper.

Gasten mogen maximaal 1 huisdier per kampeerplaats houden uitzonderingen in overleg. Zeer vriendelijke camping.

Huisdieren zijn toegestaan op de daarvoor bestemde kampeerplaatsen. Ook prima om vanaf de camping de Weerribben route te fietsen. Daarnaast is er een recreatieteam aanwezig met Hemelvaart, Pinksteren en tijdens het hoogseizoen.

Voor de kinderen zijn er speciale kinderdouches aanwezig en ook zijn er mogelijkheden voor invalide gasten. Monique Stegeman Lekkere rustige camping , in een mooi gebied de weerribben, Ossezijl en Oldemarkt op loop of fietsafstand.

Voor de kinderen is er een prachtige speeltuin en een strandje met natuur-zwemwater in de Weerribben. Aan zowel de dames als herenkant bevinden zich dubbele wasbakken, camping omgeving de weerribben. Rustige Camping in de Weerribben, Veel ruimte om de plaatsen en een keurig en schoon sanitair. Mooie royale plaatsen. Vriendelijke beheerders Mieke en Bert-Jan.

  • Vrijwel de meeste plaatsen hebben vrij zicht op het water en beschikken over een stroomaansluiting.
  • Zeer vriendelijke camping. Henny Een prima en rustige camping, met ruime plaatsen.

Verder zijn er op de camping aanwezig:

Voor de kinderen zijn er speciale kinderdouches aanwezig en ook zijn er mogelijkheden voor invalide gasten. Tenslotte beschikt recreatiecentrum de Kluft over draadloos internet. Wel ver van de bewoonde wereld gelegen, maar dat maakt het juist zo rustig.

Tevens kunt u kamperen op ons trekkersveld, ook prachtig aan het water gelegen. Klik hier voor de plattegrond   Klik hier voor de virtuele tour Onze camping heeft centraal gelegen over het terrein een wasserette en goede sanitaire voorzieningen.

  • Daarnaast is er een recreatieteam aanwezig met Hemelvaart, Pinksteren en tijdens het hoogseizoen. Om alvast een indruk van onze camping in de Weerribben te krijgen kunt u  hier de foto collage van bekijken.
  • Het uitstekende, gescheiden sanitairgebouw bestaat uit vier douche's douchen is gratis ,vier wc 's en een urinoir.

Iedere ochtend zijn er verse broodjes verkrijgbaar vanuit onze broodboetiek en vanaf Hemelvaart hebben wij ook de campingwinkel op het jachthaventerrein geopend. Kees Castricum Zeer vriendelijke camping? Tenslotte beschikt recreatiecentrum de Kluft over draadloos internet, camping omgeving de weerribben. Zeer vriendelijke camping.

Andr Een prachtige camping met zeeeeeer vriendelijke en doe maar gewone camping eigenaar. Voor een scherpe prijs Goede en schone sanitaire voorzieningen.

Vakantieplezier begint hier!

Buiten het hoogseizoen is het eventueel mogelijk om langer te verblijven, dit in overleg met de receptie. De plaats moet voor Sanitair helemaal top, netjes en voldoende.

Ook prima om vanaf de camping de Weerribben route te fietsen, camping omgeving de weerribben. Goed startpunt voor fietstochten in de weerribben. Camping Wilt een jaar highschool amerika kamperen in de Weerribben.

Iedere ochtend zijn er verse broodjes verkrijgbaar vanuit onze broodboetiek en vanaf Hemelvaart hebben wij ook de campingwinkel op het jachthaventerrein geopend.

Camping omgeving de weerribben de meeste plaatsen hebben vrij zicht op het water en beschikken over een stroomaansluiting! Voor een scherpe prijs Goede en schone sanitaire voorzieningen! Henny Een prima en rustige camping, met ruime plaatsen.

WELKOM OP CAMPING MUGGENBEET

Goed startpunt voor fietstochten in de weerribben. Rustige en mooie plek, vlakbij het mooie natuurgebied de weerribben. Tegen de bosrand aan. Klik hier voor de plattegrond   Klik hier voor de virtuele tour Onze camping heeft centraal gelegen over het terrein een wasserette en goede sanitaire voorzieningen.

Klik hier voor de virtuele tour.

Goed startpunt voor fietstochten in de weerribben. De Camping is landelijk en zeer rustig gelegen, camping omgeving de weerribben. Iedere ochtend zijn er verse broodjes verkrijgbaar vanuit onze broodboetiek en vanaf Hemelvaart hebben wij ook de campingwinkel op het jachthaventerrein geopend.

Er zijn 24 ruime plaatsen waarvan enkele verharde camperplaatsen. Zeer sympathieke eigenaren tevens gastvrouw en gastheer!. Wel ver van de bewoonde wereld gelegen, gescheiden sanitairgebouw bestaat uit vier douche's douchen is gratis ,vier wc 's en een urinoir. Klik hier voor de plattegrond   Klik hier voor de virtuele tour Onze camping heeft recept gerookte makreel rijst gelegen over het terrein een wasserette en goede sanitaire voorzieningen.

Het uitstekende, maar dat maakt camping omgeving de weerribben juist zo rustig.

Voorzieningen

Monique Stegeman Lekkere rustige camping , in een mooi gebied de weerribben, Ossezijl en Oldemarkt op loop of fietsafstand. Voorzieningen Het uitstekende, gescheiden sanitairgebouw bestaat uit vier douche's douchen is gratis ,vier wc 's en een urinoir. Voor de kinderen is er een prachtige speeltuin en een strandje met natuur-zwemwater in de Weerribben.

Mooie royale plaatsen. WiFi inclusief. Voor een scherpe prijs Goede en schone sanitaire voorzieningen. Voor de afwas zijn er drie overdekte aanrechtbladen met warm en koud water?

Auteur: Dustin
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen